Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2007 08:37 - Бате Бойко ли е българската Парис Хилтън?
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 4918 Коментари: 9 Гласове:
0

Последна промяна: 19.02.2007 08:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Следващият път като пусна телевизора и ако някой каже "тук след малко ще дoйде Бойко Борисов за да говорим за..." ще го застрелям.Имам предвид телевизора,не бате Бойко,него и комар не мож го ухапа защото го охранява НСО.Искам да кажа бате Бойко,не телевизора няма начин да го ухапе комар или талибан.Изглежда големият бял ловец Бойко преследва  големият лош Вълк и не дава малки Червени шапчици и сини смърфове да му се моткат в краката и да му откраднат славата на ловеца взел кожата на големият лош Вълк.Естествено,че никой не може да спре големият бял ловец Бойко,но по-добре е всички да го знаят и за целта големият ловец си има телевизия на свое име-Битиви от която всяка седмица дава отчет на селяните за отстреляните вредители.
Идват избори и тогава всеки ще трябва да се пъчи с ловните си  трофеи.


Тагове:   Хилтън,


Гласувай:
0



1. tera - това го обсъдихме
19.02.2007 10:50
с тебе в един предишен постинг. Чудно ми е обаче как от всичките тея сто човека, които са го прочели дотук никой не е изразил мнение. Имам чувството, че само ние с тебе двамата в тоя блог се вълнуваме от ББ и изявите му :)))
цитирай
2. ssstto - Какво да се прави
19.02.2007 11:11
Има ли смисъл да се рита срещу бате Бойко и политиката изобщо?Те си правят каквото си искат,а какво могат да направят хората?Да го гледат по телевизията защото забавлява добре хората.Ама те и водещите са виновни щото не знаят как да го подхванат.Защо никой не го е питал кога Софииският кмет ще си назначи говорител и той да дава редовни пресконференции,че много време му се губи на кмета като дава интервюта.
цитирай
3. tera - ако си назначи говорител,
19.02.2007 11:53
ще се загуби чара на цялата работа. Едно е да си чукаш лафче с ББ - рейтигът ти се вдига, а друго е с някой измислен говорител - нема тръпка. Пък той си е и мъжкар - всяка уважаваща себе си журналистка трябва да го прикотка поне веднъж. Това последното май не е толкова трудно, защото той и в "Горещо" се изяви, което му е далече от ресора (да не се бърка с топлото) :)))
цитирай
4. анонимен - ох, пак ли ББ
19.02.2007 13:13
стига сме го говорили тоя ББ, направо до гуша ни доиде, поне на мене де, а такива като него с години ги дъвчат по медиите и на тях им е все по-сладко и хубаво. това ми напамня на заека ебльо, дето змията искала да го изяде, ама размислила и го изплюла, а той се отръскал и казал "уха, е***ти минето" - та така и ние - колкото повече говорим за ББ (опитваме се да го изядем), толкова на него му става по-хубаво. що да си търси прес аташе, че да го обвинят, че изневерява на жена си с нея (ако е женско аташе) или да му взима десетте минути слава. прав е човека. аиде със здраве та до изборите, тогава може пак да си поговорим.
цитирай
5. sis - "няма лоша реклама"
19.02.2007 14:08
да...не ви тежи после на съвестта?

Тера, какво да го коментирам? Тъжно е, но...няма смисъл.
цитирай
6. nakom - не само при нас се наблюдава завръщане към мутрите
20.02.2007 12:03
ето го тъпия поръчков сериал Бригада разрева цяла Русия.Всички забравиха как преди 10 години ги биеха и еб*ха дъщерите им и сега гласуват за тях.Добрите мутри срещу лошите комунисти - нашите срещу гадните.Да видим кой ще наследи Христо Калчев на поста - главенмутровъзхваляч
цитирай
7. celebrities - Ssstto,
20.02.2007 14:28
искрено се надявам днес да не си гледал 'Тази сутрин'... иначе на радио ще я караш:)
цитирай
8. karadragan - от карадраган
22.02.2007 23:33
за бате Бойко ти просто няма какво да кажеш още по-малко нещо лошо какво ти е направил върши си работата оправя пътищата и т.н. А ти като толкова много знаеш кажи нещо твое не коментар от последния новинарски блок. аре и успех
цитирай
9. ssstto - 2 karadgragan
23.02.2007 07:31
Всичко което съм го написал е мое,а не коментар от последният новинарски блок.Това съм го постнал в понеделник сутринта,а не в четвъртък вечерта;не съм гледал интервюто на бате Бойко.Аре и гледай по-внимателно датите новинарските блокове.Ще видим дали нямам какво да кажа!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782265
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094