Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2007 23:34 - Дж.Р.Р.Толкин пише сценарий за Натура 2000.Включете се в кампанията срещу Саурон Станишев и в подкрепа на природата!
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 4020 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 27.02.2007 12:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
По всичко изглежда,че  изграждането на екологичната мрежа Натура 2000 в България върви  като по "Властелинът на пръстените":

-Отдавна разбити силите на  Злото(БСП) отново набират мощ и  Саурон (или Сергей)  става все по-силен.

-Той притежава пръстени/обръчи  които му дават сила.

-Целта на силите на Злото е да превземат страната ни и да ни поробят(като обслужващ персонал в хотели).

-Саруман Белият известен още и като Симеон Сакскобурготски    изсича гората  с орките си.

-Ужасяващи и кръвожадни същества-назгули като Александър Краваров, кмет на община Банско преследват безпощадно добрите.

-В момента добрите са натикани в миша дупка(Шлемов дол) и се бият на живот и смърт със армията на Злото.Елфите(ЕС) са тръгнали да помагат.

-Целта на назгулите Краваров,Цонев,Ники Василев и няколко големи инвеститори е да избият де що живинка видят.Николай Василев си призна,че никой не може да се скрие от   рентгеново то му око(сериозно в събота по Дарик радио го каза).

-Саурон Станишев вижда всичко от върха на своята планина,но той е напълно дематериализиран и никой не може да го пипне.Но затова пък всеки може да му  пише на
 
 primeminister@government.bg



Международната природозащитна организация WWF започва световна кампания за спасяване на защитените природни територии в България от застрояване.В следващите седмици активисти и привърженици на WWF от цял свят ще изпращат имейли до премиера Сергей Станишев и главния прокурор Борис Велчев.

„България притежава някои от най-ценните природни зони в Европа, но тези богатства се разрушават непрекъснато. Вили, хотели, почивни бази и ски курорти се изграждат в много от националните и природни паркове на България, въпреки че противоречат на националното законодателство и правни норми”, се казва в електронното писмо до българските власти.

Повод за кампанията са два емблематични случая на разрушаване на защитена българска природа по Черноморието. Единият е хотелският комплекс край село Варвара в Природен парк Странджа. Вторият е заличаването на Защитена местност Камчийски пясъци край село Шкорпиловци, най-големия пясъчен плаж по българското Черноморие, който голяма австрийска банка е планирала да застрои.

„Тези места са от европейско значение и българското правителство е задължено да осигури тяхната защита, не само заради всички българи, но и заради широката международна общественост. Затова ви призоваваме да прилагате съществуващото законодателство и да предприемете необходимите стъпки да осигурите реална защита на природните богатства на страната”, се казва още в електронното писмо до премиера и главния прокурор.

Кампаниите на WWF, известни като „Панда Паспорт”, провокират разрешаването на проблеми с опазването на природата в цял свят. Сред последните случаи е настояването пред полското правителство да увеличи територията на Национален парк Бяловежа – най-старата и запазена гора в Европа, искането към норвежкия премиер да не позволи изсичането на част от най-старата гора в Южна Скандинавия, както и призив към бразилското правителство да приеме по-устойчива енергийна стратегия до 2020 г., която няма да задълбочи промените в климата.

http://www.panda.org/bg/index.cfm?uNewsID=94840



Гласувай:
0



1. анонимен - a koi sa dobrite geroi?
27.02.2007 01:31
I koi e kralia, koito shte se zavarne?
Kade e Gangalf?
цитирай
2. анонимен - Niama dobri
27.02.2007 08:45
В България няма добри, всички сме орки.
цитирай
3. darkwolf - OMG
27.02.2007 13:18
Интересна аналогия, сещам се къде биха ти го приели като разработка...
цитирай
4. ssstto - darkwolf
27.02.2007 16:40
Аналогията я взех от друг блог wonkette и е за Ирак
цитирай
5. krasi7 - Саше!
27.02.2007 23:40
Малко си поизбързал. Истината е друга и е на друго място.
Потърси по този повод материали за Шкорпиловци и за тамошните дюни. Принципно си прав, но посоката е малко подруга. Отправна точка ще ти бъдат годините, през които са ставали основните врътки с тези имоти. В цяла България.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782181
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094