Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2007 17:54 - Следващото ниво в развитиетo на депутатите: канибализъм
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 3018 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 28.03.2007 20:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Преди около месец варненският депутат Христо Кирчев донесе вода от десет дерета да обясни колко опасно нещо е Натура 2000:земята на хората ще се национализира, ще дойдат мърляви еколози, ще си опънат палатки, ще развъждат тюлени-монаси и ще осмърдят всичко на риба.Б-р-р-р-р.В интерес на истината срещу Натура 2000 не беше само Христо Кирчев със своите тюленски мустаци,а почти всички депутати,с изключение на  Евдокия Манева .Тази защита на инвеститорските интереси приличаше сякаш депутатите ръфат Зайченцето Бяло живо.Добре,депутатите са алчни и корумпирани типове и може и да ядат сурово заешко.

Обаче днес почти всички депутати се обединиха не срещу птичките и пчеличките,а срещу българските медици които гният в затвор в Либия и отникъде надежда за тях не виждам .Освен ако не стане чудо.Депутатите не рачиха да се напънат и да променят закона за да могат осъдените на смърт да се кандидатират за евродепутати.И пак донесоха от десет дерета вода да обясняват колко е лошо е предложението на Яне Янев да се промени закона и медицинските сестри да станат евродепутати.

Кадафи може и да не ги освободи,но не пречи да се опита,нали?Ами да,нали ако сестрите станат евродепутати ще вземат местата на някои от "нашите" хора.Депутатите  пак доказоха,че нямат съвест и планини от трупове не ще ги спрат да докопат пържолата.Но когато пак се появят по телевизиите лицемерно ще са с лентички.

Заместник-председателят на парламентарната група на левицата Ангел Найденов каза, че тази идея е натоварена с много спекулативност и популизъм.
Заместник-председателят на ДПС Лютви Местан заяви, че в тази идея има повече популизъм, отколкото реализъм, защото тя няма да помогне за спасяването на медицинските сестри.
Заместник-председателят на ПГ на ОДС Христо Кирчев каза, че не трябва по този начин да се подиграваме с ужасните условия, в които се намират медицинските сестри. Той определи идеята като много лош анонс към тях. Да се правят популистки изказвания, че могат да бъдат спасени по този начин, е нечовешко спрямо тях, смята Кирчев.


Тагове:   ниво,   канибализъм,


Гласувай:
0



1. krasi7 - Не съм съгласен с подобни разсъждения.
29.03.2007 14:48
А именно: Идеята да се издигнат кандидатурите на медиците е плод на болен мозък.И наистина е проява на лошо разбран популизъм. Дори смея да кажа, че е подигравка с тях. И този път парламента наистина мисли трезво и така както трябва.
1. Медиците нямат дори елементарна подготовка за подобно нещо.
2. Това, че Европа си мълчи по отношение на идеята, не означава, че ни подкрепя.
3. За толкова години престой в затвора те имат вече психически изменения. За което не са виновни те разбира се.
4. Наистина издигането на тяхната кандидатура би било подигравка с мъката им.
ЗА МЕН ОСНОВНАТА ПОДИГРАВКА С ТЯХ БЕШЕ САМАТА ИДЕЯ, ПРЪКНАЛА СЕ В НАИСТИНА БОЛЕН МОЗЪК. ИДЕЯТА Е НА ГЕРБ И НА УНИВЕРСАЛНАТА ПОДПРАВКА Б.Б..
цитирай
2. greenpower - Христо Кирчев
30.03.2007 13:01
Христо Кирчев е един от тези, заради чийто тъпота и наглост хората отсвириха СДС.
цитирай
3. indreal - Основният коз против
30.03.2007 14:59
издигането на кандидатурите на медиците ни в Либия за евродепутати е, че това с нищо няма да може да им помогне реално. Ако бяха в затвор в България или най-малкото някъде в Европа това би могло да им помогне. Историята познава такива примери с осъдени ирландци във Великобритания. Но Либия е нещо коренно различно и няма никакво, ама абсолютно никакво място за сравнение. Единственият ефект от евентуалната подкрепа на предложението на Яне Янев за промени в закона, щеше да е по-малката бройка евродепутати, който страната ни щеше да има в Европарламента. Но реална полза за осъдените ни сънародници никаква! Напротив - по този начин само щяха за пореден път да им вдъхнат измамна надежда, както уверено правеше онзи нелеп зам. с нескопосно каносаната коса - след като се сринаха всичките му обещания, че ей на, още утре не, ама по други ден сте си в къщи, депресията стана още по грандиозна и дълбока. Печалната истина е, че сме в ръцете на изтрещелия дикататор. А най-лошото е, че голяма част от останалия свят има сериозни икономически намерения, свързани с петрола, който се добива в страната му, и потази причина няма да се втурнат да защитават с всички сили и средства правата на несправедливо обвинените граждани на изтърсака в ЕС. Е, ако бяхме по-сериозен пазар, може би нещата щяха да са доста различни, но за съжаление истината е, че не представляваме интерес за никого.
цитирай
4. ssstto - Не знам
30.03.2007 19:37
дали ако станат евродепутати това наистина ще им помогне.Надявам се да е така.Но със сигурност би изяло една трета от местата на партиите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9811547
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094