Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2007 22:26 - Пети ден на предизборната кампания:ГЕРБ мрази поп-фолка
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1533 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.04.2007 22:33


Бойко Борисов си ги плещи едни,като бай Тошо-ние сме номер едно и ще победим лошите  още на тези избори.Дали герберите слушат само него и не вярват на проучвания които дават
23% на БСП
16 за ГЕРБ
по 8% за Атака и ДПС
по 4% за СДС и НДСВ
и 2 за ДСБ
Сборът на процентите е по-малък от  100 не защото журналистите са смотани и са забравили да питат НЦИОМ що така,а защото 33,3% от анкетираните искат да гласуват за Бойко Борисов за когото мислят,че вече управлява не само София,а цяла България.

expert.bg иска да излъже народа,че Черният принц на София е не наследник на Негово Сатанинско Величество Симеон 2.0 и затова ezpert.bg иска да го изкара много близък освен с Ивана и с Бог:Бойко Борисов освещава нов жилищен комплекс в “Симеоново“.

Мааалиий-ГЕРБ категорично и осъждат и се противопоставят на опитите   на обвързването на тяхната предизборна кампания с тази на БСП.
"Безплатното изпълнение на песента "Ние сме № 1" от страна на Ивана беше личен жест на певицата към нас, който по никакъв начин не е обвързан със започналата кампания, се казва в изявлението." се казва в изявления на партията, подписано от Бойко Борисов и ръководствното на ГЕРБ.
ГЕРБ е за европейско развитие на България и затова мрази поп-фолка и бългаеският език.Та значи къф ся явява  Бойко Борисов в ГЕРБ чи да подписва  официални документи на партията са чудя аз?О,да бе вярно,Черният принц наследник на Сатаната 2.0 който може да прави квото си ще.

Изпълненито на Иван  доказва тезата на Петър Стоянов които не признава ГЕРБ за дясноцентристка партия.Къде се е видяло дясноцентриска партия да дава безплатни концерти?В дясно думата безплатно е забранена.

imageВестник Новинар  станали по-леви и от вестник Дума.На първа страница на днешният си брой сложили ей такава снимка на Азис,ама той облечен,наконтен,гачи шъ го женим.


Гледах една реклама на ССД за евроизборите и в нея се казва:Софиянски знае как.Какво знае,как да продаде Европейският парламент за 5 евро на Антоан Николов ли?По-тъпа реклама не съм виждал.А,не има една с "А ти изака ли се?"


Това лято световно признатите психопатите в София ще идват един след друг.Първо Джордж Буш,после Мерилин Менсън,а Катерина Евро постоянно си бръмчи из Софето.Ал-Кайда вече се готви да удари с един куршум два заека и Буш и неговият помощник Бойко Борисов.


Тагове:   ден,   кампания,   мрази,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9781858
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094