Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2007 22:27 - Осмият и деветият ден на предизборната кампания минаха без кандидатите
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1482 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 28.04.2007 22:38


Осмият и деветият ден на предизборната кампания минаха без кандидат-депутатите  понеже те    не могат да се вредят в медиите от следователка  приличаща на  Лепа Брена и нейният шеф който я пляска  отзад насаме,а по телевизията и се кара да не си развява фустата.Една седмица Бойко Борисов не се е появявал по битиви,може да е се лекува от пристрастеност към камери и микрофони,но вчера при неформалният говорител на ГЕРБ Бареков беше формалният лидер на ГЕРБ...какмубеше името,няма значение.Само Бойко Борисов!

Днес Бойко Борисов се утвърди като пророк,предричайки Апокалипсис  в България.Обясни на всички ни кой е заплашвал баш-следователят на България.Всички ние не сме  бойковите всички те знаят всичко.Има хора на които за всичко си имат един дежурен виновен.За едни за всичко са виновни комунистите(БСП и Русия),за други като Ал-Бош  държавата е най-виновна за всяко нещо,за трети Иван Костов.Ако Цветелина Бориславова пита заспалият Бойко Борисов къде са и прашките кметът насън ще обвини  Румен Овчаров,че ги е откраднал.

Баш-следователя Александър Александров който трябваше още вчера да е бил уволнен и днес да е новият вип-съквартирант на Вальо Топлото.
Преди един месец-на 1-ви април следовател Торомански обеща "до дни" да се повдигне обвинение срешу някой по вертикала за Топлофикация.

Уж и Бойко Борисов трябваше да бъде разпитан за Топлофикация,ама може във вестник Сега така да си пишат срещу него.Преди две седмици го обвиниха за незаконна сделка.Няма разследване и нито думичка за това досега.

Изглежда някой там горе покровителства Бойко Борисов и не го разследва и разпитва.
Някой там горе закриля и шефът на националната следствена служба.Да не би този някой да е Бойко Борисов?Едната ръка мие другата.
Някои хора там горе не знаят на коя планета се намират и в кой съюз са влезли и не казват нищо срещу арогантният Алексндър Александров.И не правят нищо.
Някой там горе
Някой беше обещал предизборна кампания без компромати.
Не беше Бойко Борисов той не обещава.Той има полза.
Някои хора крият нещо.

Предисборната кампания,вярно.На сайта фокус има раздел Евроизбори 2007 и най интересното за последните два дни е
-на ПЕС Вигенин бил спасил ракията с негова инициатива да се гласува ЗА
-атакистите се срещнали с дядо Галактион.





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782255
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094