Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2007 23:01 - Кой министър да бъде уволнен или кой да остане
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 4949 Коментари: 7 Гласове:
0

Последна промяна: 31.05.2007 23:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Как са ги събрали тия министри,хвани единия та удари другия!Дали с 200 000 лева?Всеки министър има за какво да бъде уволнен:

Николай Василев-в момента министър на държавната администрация и административната реформа.От 2001-ва прескача като бръмбар от трънка на трънка из министерствата.Това е му  третото министерство .Ако не го махнат значи той ще е следващият министър-председател.Има топла връзка с Майкрософт.

Емел Етем Тошкова-цена около 200 000 лева.Министерството на бедствията беше изобретено през 2005-а специално за ДПС.Емел Етем си мислеше,че това е синекурна длъжност,шапка на тояга  и айде.Трябваше да си иде преди година.

Пламен Орешарски-министър на финансите не го знам от коя квота,но е десен.Чудно защо някои хора напират да са министри и да се правят публично на глупаци като него.
Евентуалната отмяна на наредбата за регулиране на заплатите в дружествата с над 50 на сто общинско и държавно участие ще бъде най-голямата заплаха за макроикономическата стабилност в България през последните 10 години, заяви финансовият министър Пламен Орешарски
След няколко дни Министерски съвет промени наредбата.

Румен Овчаров-друг път от БеСеПе да знаят,че когато бате Бойко нарочи някой от тях да си подготвят щаб за медийна борба,а не като Р.Овч. да си мислят,че всичко знаят и могат.

Джевдет Ибрям Чакъров-министър на околната среда и водите напразно наричан екоминистър.Екоминистръ друг път.Забавянето и орязването на Натура 2000 е най-голямото му престъпление.

Нихат Кабил - министърът на земеделието и горите помага на горската мафия заедно с Джевдет Чакъров и прави заменки кон за кокошка.

Веселин Близнаков-министър на отбраната.Ми парите за отбрана били повече отколкото парите за образование.На ви НАТО.И от Ирак уж щяха да се изтеглят българските войници.

Румен Петков-министърът на вътрешните работи  освен за всичко за друго трябва да си иде и заради акциите на катаджиите от време на време за по месец.Кво праят катаджийте през другото време ДЕМДЕ?

Емилия Масларова - министърката на труда и социалната политика много обича мъжа си.

Гергана Грънчарова - назначена на синекурната длъжност министър  по европейските въпроси.Колко милиона години ще се интегрираме в Европейският съюз?








Тагове:   остане,   министър,


Гласувай:
0



1. iana - ...
01.06.2007 01:04
"Онова, от което страдаме най-много и може един ден да загинем, е липсата на национален егоизъм. И този недъг е по-опасен, тъкмо защото се смята за добродетел"

Атанас Далчев
цитирай
2. iana - И аз си задавам същия въпросд цял ден...
01.06.2007 01:18
Само не разбирам защо си пропуснал :

*Стефан Данайлов, тукощо завърнал се от снимките на италианска теленовела, в която играе някакъв мафиот. Готин имидж дава на българската култура по света, нема що...
*Радослав Гайдарски, ако скоро Ви се е налагала медицинска помощ и си плащате редовно здравните осигоровки, та дори Ви заплашват със съдия изпълнител, нищо че живеете в чужбина от години, със сигурност знаете за какво трябва да бъде уволнен.
*Даниел Велчев, за безумната и тромава реформа в образованието...Абе наред като ги хванеш всички министерства, барабар с държавните агенции...
цитирай
3. killu -
01.06.2007 07:41
Лошото е че не може да бъдат сменени министрите на ДПС. Просто няма ресурс за това. Я смени Емем с някой друг и се чудиш кой ще е?
Резервната скамейка е мнго празна там.
цитирай
4. thomas - Добри портрети...
01.06.2007 09:44
Стават за програма тип "ретроспекция на изминалата година" (само дето е повече от година). Лошото е, че кучетата си лаят, а керванът си върви и все по-натоварен ще става, докато си стигне крайната точка ;-)
цитирай
5. viovioi - емел етем да си ходи също...
01.06.2007 10:16
коварната кобра от Мала Азия.А Стефан Данаилов министър на какво беше? На културата хаха..Слушали ли сте внимателно някое негово изказване? Този човек е с нисък коефициент на интилигентност.Тъп е .Моного тъп.Говори като стар селски ерген, като се ухихиква и уждиква като к'..ва.Е.Масларова е профан.Нейна е крилатата фраза"Стоп на майките инкубатори и кукувици".Казана на 03.02.2007 в гр.Плевен, и излъчена по бтв същата вечер????Позор са тези хора.
цитирай
6. natali60 - имам чувството,
01.06.2007 10:45
че и да ги сменим, все тая... Как да изберем най-подходящите? Защо другите народи си имат подходящи, а ние - не!
цитирай
7. анонимен - страна на блюдолизци
01.06.2007 18:43
Пътят към власта в нашата държава етрасиран много отдавна -трябва да вървиш надупен и да лижеш(спомнете си филма"Маргарит и Маргарита"-Колко обувки съм вързвал докато стигна до тук беше казал героят на В.Михайлов)Е и какво очаквате ,те са без достойнство-отам и без морал
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782363
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094