Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2007 22:59 - Станишев прие оставката на Румен Овчаров като Р.Овч. и господар на държавата
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1258 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 06.06.2007 15:44


Средата на едно катастрофално управление не би било забавно без оставки.Вчера премиерът Станишев  изпълни едногодишната мечта на Негова Светлост кметът и милиардите негови поклонници министърът на икономиката и енергетиката Румен Овчаров да си отиде.Белким това лято си починем без да бъдем стряскани всяка сутрин от радиото,телевизора или вестниците със сензационните интервюта на големите клечки от БСП като Илия Божинов който говори каквото и както му хрумне без да мисли и най-най-вече на  Бойко Борисов.Че той е цяла болест.Ако това стане неформалните му говорители от bTV и Нова тв ще завият на умряло.

Но не ми се вярва да ни оставят на мира,Бойко Борисов има греховна страст към камерите,а и журналистите не са хора,а дяволи.Шефът на националното следствие Ангел Александров Николай Бареков го предизвика по телевизията и айдеее отиде коня в ряката.В понеделник първата работа на Бареков ще бъде да си присвои заслугата за оставката на Румен Овчаров и Изпълнителното бюро или както там ще го нарече с високопарните фрази,които сигурен съм сега пише,а слюнката му  капе по листа.Нищо чудно другата седмица да честити втората спечелена битка на своя генерал,превзетата крепост Р.Овч. и да го пита иска ли и Станишев да му дойде на една ръка разстояние да види колко е кух ГЕРБ.

Сергей Станишев:Разразилият се скандал показа две неща - в обществото ни вече съществува в резултат на политиката на прозрачност нетърпимост дори към подозрение в корупция - и това е положително. Стана ясно и че в България може много лесно на базата на спекулации и обвинения някой да бъде омаскарен.

Разгеле,разбра и той  как лирически герой Р.Овч.цъфна и върза в цялото му клоунско великолепие.Не ми се вярва журналята да си признаят кой и как произведе Р.Овч. защото те  са скромни по природа,но и защото всъщност най-голяма заслуга има Негова Интелигентност дето не ходи на панаири на книгата,щото той целият е панаир и знае как да говори на официални срещи с президента --->"Ебати ташака".

Уви,неведома за бъдещата си жестока съдба  живее в радост следваща жертва на Черният принц Бойко.Която и да е трябва да извика на помощ онзи брадат психолог който до преди две години е бил член на БСП и много хубаво обясни по Дарик радио как беше омаскарен Румен Овчаров и от кого най-много.И Александър Божков също.

Румен Овчаров:Ще допуснат ли социалистите „най-мръсните служители и доносници на бившето Шесто управление да бъдат основен морален критерий на българското общество”.

Отсега нататък Румен Овчаров ще се посвети на разработването World of Worcraft IV и V или която друга игра си избере в която има  господари,крале или императори .Или двамата с Александър Божков да започват да се заемат демонология и технология на сатанизирането.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9805347
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094