Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2007 17:22 - Изпрахте ли си гащите и други размисли и пасти за Буш+ снимка на арестувания македонец
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 4149 Коментари: 12 Гласове:
0

Последна промяна: 10.06.2007 12:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Значи най-важно за една част от софиянци е да си изперат гащите до  събота,защото в неделя и понеделник там откъдето ще минава Господарят на света простирането на дрехи ще е забранено.
image
Джордж Буш ще се срещне с майстор Тричко в Министерският съвет да види как върви ремонта на кабинета му.
Нов държавен герб беше доставен днес в Министерския съвет. -------->


Понеже според Бойко Борисов "онези които не могат да намерят работа в никой друг град идват в София"  като потомствен софиянец и кръшкач той поиска понеделник да бъде почивен ден.Слава Богу министрите са селяни и половина  свикнали да работят всеки ден и няма да позволят  мързелите да се отпускат.

Най-некадърният американски президент  ще посочи целите на руските  ракети в България.Да му мислят градовете и селата близо до американските бази.

В небето щели да фърчат изтребители за всеки случай  ако Ал-Кайда реши да опита стария номер с джаскането на  самолети.

Ако няккой види нинджа в София да не се притеснява,това е някой от американските специалните  агенти пристигнали незнайно кога(всъщност е тайна) да проучват терена.

Друга от целите на Буш ще бъде енергийната независимост на България и затова  ще поиска да наливаме пари в лудия газов проект на Дик Чейни и Борат- Набуко.

Всички български политици ще получат добър урок какво е хумор от световна класа,че нашите нещо хич ги няма по тая част.Ама хич.

Не знам дали най-мразеният диктатор в света ще се срещне с най-обичания в света-Бойко Борисов.Когато Буш ходи в Лондон кметът Ливингстън не беше поканен защото казал "Джордж Буш е най-голямата заплаха за живота на тази планета”.Ако Бойко Борисов не се срещне какво ли ще е извинението?

Ако някой се чуди защо времето е толкова ненормално в последните години да знае-вината е на Джордж Буш защото не иска да подпише договора от Киото за намаляване на вредните газове.

Пред журналисти министърът на вътрешните работи Румен Петков съобщи,че е задържан един глупав македонец заради отправяни заплахи по интернет във връзка с посещението на Джордж Буш в София.Арестувания македонец  въоръжен по стандартите на зелените барети от македонската армия.

image


Тагове:   снимка,   македонец,


Гласувай:
0



1. noir - ~ N ~
07.06.2007 17:27
Братче, само ми кажи с кого спиш, че постингите ти са все в избрани!
цитирай
2. viovioi - а може ли да дишаме?
07.06.2007 17:34
каква е тая паника бе хора? Мерките за сигурност и за Клинтън бяха огромни, но тези май минават всякакви граници.Леле ако стане някоя издънка, да не дава господ...
цитирай
3. ssstto - Не е вярно
07.06.2007 17:37
от последните ми десет постинга само два са в избрани и то единият е статия на вестник Дневник.Постингът ми "Грешка,саjтот blog.com.mk не може да бъде наjден" е за чудо и приказ,но не беше в избрани.
цитирай
4. noir - ~ N ~
07.06.2007 17:39
Админът през това време си е бръснал тридневната брада и си е лакирал ноктите, бас!
цитирай
5. thundergoddess - Да умре тоз грозни дъртак, бе. Аз ако ...
07.06.2007 17:44
Да умре тоз грозни дъртак,бе. Аз ако бях от София, щях напък всичките си фолни гащи - чисти мръсни да изпера, че да ми ги гледа. Тоя човек е за психиятрия или най-добре старчески дом.Много е глупав. Що се отнася до това за вредните газове, адски е гадно :( Защото само Русия и САЩ дъжим половината от ежегодното замърсяване на въздуха. САЩ за богата страна, но предпочитат да използват евтини въглища и икономиката им да процъфтява, а другите да мрак от миризмите. Що не си пуснат някоя атмона боба и да умрат сами в мъки? Отивам до софия да гръмна Буш, шибаните му самолети не ме интересуват :)
цитирай
6. ssstto - thundergoddess
07.06.2007 17:52
Недей така щото Румен Петков няма чувство за хумор и се чуди как да блесне.Един македонец вече си има проблеми за заплахи по интернет заради посещението на Буш в София.
цитирай
7. viovioi - вечна дружба
07.06.2007 18:13
ако още на летището се почнат да се целуват де като Т.Живков и Брежнев, значи всичко е наред, ако не се почнат ще иска да разполага бази на необятната ни държава ширнала се на 3 континента.А ако им я дадем без пари ще е благоприятно за двустранните взаимоотношения.Ако трябва да викаме вечна дръжба само да кажат къде е явката и тичаме.
цитирай
8. ssstto - voivoi
07.06.2007 18:19
Крайно време е да започнеш да блогваш :)
цитирай
9. zuri - !!!
07.06.2007 21:03
Добре че се намери сал един македонец да ни отсрами пред света.Спете скъпи братя и сестри
цитирай
10. анонимен - Искаш пак Клинтън и Моника?
07.06.2007 21:40
Как пък реши че Буш е най - некадърният, а, откъде го измисли това? Дълбоко грешиш в оценката си!
Сравни го и с предишния, с демократа Клинтън, дето му лапаха нонстоп оная работа в Овалния кабинет и който посрами престижа на най-силната държава пред цял свят!
Нима искаш пак някой като Клинтън в Белия дом?!
цитирай
11. ssstto - Буш прекарвал
07.06.2007 21:52
повече време в ранчото си отколкото в Белия дом.А за лапането,оня дето най-много лаеше срещу Клинтън се оказа същата стока,че и по-лоша.
цитирай
12. karim - Буш VS Клинтън
08.06.2007 12:49
По-добре на Клинтън да му "лапат нонстоп оная работа" отколкото Буш да лапа оная работа на военните,защото в момента в САЩ можеш да станеш милионер само защото доставяш за армията връзките за кубинките на войниците!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9812065
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094