Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2007 17:07 - Румен Петков ще напусне ако трябва да събира глоби и ще ходи да се снима като трола Асфалт
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1082 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 15.06.2007 09:16


Министърът на вътрешните работи  е много разочораван  от  днешните поправките в Закона за движение по пътищата с които депутатите се надяват най-накрая  да принудят полицаите  да свършат някава работа. Румен Петков е заплашил Сергей Станишев,че ако иска от него да събира глоби ще си вземе шапката и ще иде да се снима в киното.Вече имал оферта от режисьра на "Фантастична светлина" по Тери Пратчет да играе трола Асфалт.


imageОбикновено троловете са грозни,глупави и големи,но Асфалт е  бил сплескан от  един слон седнал върху него.Така,че няма никакви проблеми за Румен Петков,режисьорът бил просто очарован от ръста,външният му вид,работата  и речникът му.


Последният бисер на министъра с поразяващата уста е,че нарекъл депутатите луди :"Да се мисли, че събирането на глобите на шофьорите нарушители е проблем на МВР, е встрани от реалностите и очакванията"

                                


Тагове:   асфалт,


Гласувай:
0



1. viovioi - ))
14.06.2007 19:23
И в тази роля може да се издъни, както между впрочем в много други.Загадка остана полицаите дето биха репортера, ходиха ли да си получат наградата или той им я занесе лично.Беше смешен, като взе да се извинява, че ужасна грешка щело да стане ако ги бил уволнил или наказал.Замина Лупо по издивелици.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9807498
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094