Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2007 00:02 - Ахтунг бейби,гаварить тавариш Станишев
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 6445 Коментари: 13 Гласове:
0

Последна промяна: 18.06.2007 23:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Днес беше 46-тия конгрес на БСП и това беше повод да псувам наред новинарските сайтове.Не само,че нямат повече от 3 снимки от конгреса, но и не са забелязали,че министър Тупалчо наскоро се е подстригал. Честита прическа господин Петков,да не кажете после,че не съм забелязал и да ми предложите да се самобичувам като онзи фотограф от Експрес.
 
                             image
                  

Другото което май не са забелязали журналистите е новата лидерска визия на бате Серго със застаналите зад него за фон социалисти изтеглили късата клечка . Тази идея беше на мода в САЩ допреди година-две,тогава Буш,Чейни,Ръмсфелд,Сульо и Пульо се появяваха по телевизиите за фасон с нещастни полицаи и пожарникари зад тях. Едва сега идеята успя да влезе в главата на социалистическият медиен гении повикал Азис за евроизборите.

image


  image

За госпожа министърката на труда дето не я срам да дава милиони на мъжа си министър-председателя  все още е ДРУГАРЯ Станишев.

Третото нещо за което онлайн медиите са за трепане е речта на другаря Станишев-никъде я няма цялата и точната освен на бсп.бг.Другаря Станишев описа най-големите заплахи за БСП:

 1.На сцената излизат нови политически групировки, които с площадно популистко говорене  и кухи обещания са на път да завладеят надеждите на хората с поредната порция илюзии.

Другаря Станишев препоръча когато Бойко Борисов се появява по телевизията  да си слагаме специалните защитни шапки за да не влияе с кухи обещания на нашите съзнания:

 image

2.Втората най-голяма заплаха за БСП е вътрешната опозиция на лявото крило широко рекламирано от Битиви и Нова телевизия

Има хора в БСП, които повече защитават други политически сили и се изявяват като техни говорители едва ли не! И лобират за тях. Да ги назовавам ли или ще ги припознаете? Ще ги познаете, знам.  Не че трябва да ги гоним, но някакъв ред в нашата партия трябва да има!

А така,бате Серго,само така.И бате Бойко говореше така на учредяването на ГЕРБ,значи  не може да е неправилно.А вътрешната опозиция се оказа измислица на агент Алберт и другият неформален говорител  на Бойко Борисов- Николай Бареков.

дир.бг-С 514 гласа “за”, нито един против и нито един въздържал се участниците в заседанието на 46-ия конгрес на БСП приеха управленските приоритети в политиката на БСП.

Сергей Станишев изглежда е  поредният лидер-супермен на партия:
фокус-46-ят конгрес на БСП прие с единодушие от 537 гласа доклада на Сергей Станишев за политическата оценка на БСП

На финансовият министър Орешарски му харесва да се прави на глупак и на конгреса на БСП пак дрънкаше за поредната най-голяма заплаха за финансовата стабилност.Има ли смисъл изобщо някой да му обръща внимание?Поне  изглеждаше малко по-спретнат защото и той беше с нова прическа.


Тагове:   Станишев,


Гласувай:
0



1. ok3223 - Защо?
17.06.2007 10:18
Не виждам по-добри от тях,поне засега.Другото,както казваш и ти,най вече начело с пожарникарчето, кмета софийски, си е абсолютен боклук.По добре е да има някой,дори БСП,отколото нищожества, супермошеници и крадци като ,Симо и коо,Командира и коо,или пожарникара месия ББ-то.От 300 злини най-малката.
Ако знаеш по-добри,които да са,да има надежда да станат реална сила един един ден,пиши .
Такова чудо не виждам в момента.
Лек ден:ок
цитирай
2. анонимен - Pe4alba
17.06.2007 15:33
Vazobnoveni sa uspe6nite prognozi vav www.ivoatanasov.info
цитирай
3. viovioi - ))
17.06.2007 19:39
Много толерират турското лоби.Или по правилно са в зависимост, което е и по лошия вариант.За демагогията да не говорим.Визията я докарват някак си.Нали са все пред обективите как?Медиите не са обективни и защо трябва да бъдат? Нали са третата власт ? По удобно е да са в топла прегръдка с влстеимащите, отколкото да заемат позиция която да ги кофронтира и "сваля"от ефир.
цитирай
4. zari - Куриоз
18.06.2007 04:13
Те самите си правят самооценка, че не са добри и не са най-добрите /отделно доводите за тази констатация/, обединяват се в някакви клики и групи, но се намират българи, които твърдят, че са най-добрите! Що за народ сме?!
цитирай
5. ok3223 - ок
18.06.2007 04:53
Виждам,че и ти виждаш нещата такива каквито са.ДПС-то е на мястото,което го поставя вече 17г. електората.На ключов балансьор,от който зависяха почти всички властимащи досега.Турците се обогатиха,позлатиха,и при тази раздробеност на българите и глупост голяма,се подсигуриха да са вечно на власт.С тях лошо,без тях,при това разпределение на депутатските места,да се задържи на власт правителство е невъзможно.И индиректно,в известна степен,те командват парада.Костов и СДС,когато взеха 97г властта и имаха абсолютно мнозинство,можеха да ликвидират проблема ДПС.Защо не го направиха.Задавал ли си си този въпрос?Та социалистите са с вързани раце и крака.От една страна са турците,от другата Симо Кобурга.Полето за маневриране на БСП е крайно ограничено.Трябва да виждаме и разбираме това.Те и да искат,колкото и да искат някой от тях,не могат да направят много.
Медиийте,най-влиятелните не са български.Продадени на чужденци,служат на интересите купувачите.България за тях е дойна крава.А Барековци и компанията от продажни журналисти им помагат в доенето,за което им се плаща добре.Това е положението.
цитирай
6. анонимен - Бла-бла-бла, уважаеми ок 3223
18.06.2007 06:55
просто сдават властта, защото си я кътат и искат за да лапат и крадат до безсъзнание-какви полета за маневриране, какви 5 лева. Аман от празнодумщина, а най-от празноглавие.
цитирай
7. анонимен - ZARI и анонимен.Айде посочете по-добри засега.
18.06.2007 11:43
Празна е май твоята собствена глава анонимен,ама много.Хем сдават и кътат едновременно.С такава елементарна нелогичност,няма да дочакамаме свястна преценка от теб.Нищо не сдават и няма да сдадат до изтичане на пълния мандат.НДСВ,ако сега излезе от правителството,изчезва завинаги от политическата карта на БГ.Това е жив труп,който ще живее на изкуствено дишане до следващите редовни парламентарни избори и...изчезва.Това прекрасно го разбират Кобурга и бандата около него.Те ще се държат за тройната коалиция до дупка,до последно.А и БСП няма изгода от разваляне на коалицията.Така че, интересите са
идентични.А това прави коалицията желязна,бетонира я до следващите редовни парламентарни избори.Другото са евтини приказки за будалите.Интереса клати феса момче,интереса...
цитирай
8. анонимен - Waw
19.06.2007 14:46
Къде по дяволите се е чуло и видяло добър комунист или социалист. Това е синоним на некадърност!
Ай да са махат от власт вече стига са плюскали дееба и свините! Само ГЕРБ + АТАКА ей това е новата коалиция - доста по-добра от досегашната. Той ша ми каже немало било по-добри ! Ай махаааа!
цитирай
9. ok3223 - За такива
27.06.2007 05:43
като Waw се казва,хора с рудиментарно мислене"
"Мислят "със задника си.
Пожарникар-мафиот+телохранител на(Т.Живков,С.Кобурготски и мн.др),пишман полицай(150 убийства ,нито едно разкрито,калпав кмет(когато не върви...все други виновни),НАТРУПАЛ МИЛИОНИ,КОГА И КАК НЕКА КАЖЕ...
И,И ВОЛЕН СИДЕРОВ...
ДУМИ,ДУМИ,ЗАКАНИ,КУХИ ФРАЗИ,ПОЗИ А ЛА АДОЛФ ХИТЛЕР,СИНЧЕТО-УРЕДЕНО ЗА ЕВРОДЕПУТАТ,СЛАБО ИНТЕЛЕКТЧЕ...

И ТЕЗИ ДВАМАТА,ПАРТИЙНИТЕ ДИКТАТОРЧЕТА.ДА НАПРАВЯТ НЕЩО ДОБРО ЗА БЪЛГАРИЯ?!
цитирай
10. анонимен - dwPvcowZWskk
24.05.2011 21:12
Home run! Great sulgging with that answer!
цитирай
11. анонимен - dzxcujtuSOSWFkz
25.05.2011 19:40
cb4ec4 , [url=http://ixnkxepgzxgb.com/]ixnkxepgzxgb[/url], [link=http://zjqlarexpyzi.com/]zjqlarexpyzi[/link], http://tvjgbghywrix.com/
цитирай
12. анонимен - RMozmcIEc
28.05.2011 14:04
60o0RJ <a href="http://ohzcvgbqyekq.com/">ohzcvgbqyekq</a>
цитирай
13. анонимен - GJRkZjtT
31.05.2011 17:39
rp9m7t , [url=http://mtjjtcqmkofj.com/]mtjjtcqmkofj[/url], [link=http://zcrbcdhmtqut.com/]zcrbcdhmtqut[/link], http://cbuyqqvwnnml.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9783714
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094