Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2007 19:50 - 1-Да живее Негово Сатаниско Величество!Хайде да му подарим още един дворец.2-Бойко Борисов е още по-чаровен с торбата с лъжите,Бареков още по-удобен
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 3543 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 19.06.2007 23:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
1.Преди около две седмици юридическото лоби на НДСВ свикнало да защитава престъпници за милиони левове си мислеше,че е научило нещо от тях и пробва дворцов преврат пищейки "Цар Симеон има магарешки уши" и замалко да разреват С2 на конгреса си .За   съжаление   хобитът   повярва на оня тъп сайт всекиден.ком и  прати предсрочно Негово Сатаниско Величество  там откъдето е дошъл.

Но не им мина номерът  и Симеон 2 доказа защо в сатанинската му секта още му се кланят като на най-висшата форма живот на Земята,извор на всички техни блага.Всички знаем, че историческите обстоятелства са определили още от малък да бъде възпитан да мисли преди всичко за Родината и затова бунтовниците  бяха унижени с царско проклятие за кеф на всички българи и журналисти.

После панаойтките няколко дена не можеха да повярват на очите и ушите си и се щураха като мухи без глави по конгреси,а горките репортери се надяваха да изкопчат две смислени думи от тях какво са решили.Когато един журналист от БНТ  заразпита Соломон Паси,той като развален грамофон повтаряше стари речи,но нищо по темата.

Днес Негово Сатаниско Величество поиска оставките на всички от ръководството и ги хвърли всички  на тълпата за линч както или както беше казал-"сериозни радикални промени". На Соломон Паси това не му хареса и  вече не нарича С.Сак. Негово Величество,а "ъъъ Симеон".

За да отпразнува победата над еретиците лакеят Ошанов реши да   подари на лидера си още един дворец - Кричим. Бившият царски дворец се стопанисва от Националната служба по охрана към президента. От 1 ноември 2000 г. 1734,7 хектара от стопанството Кричим са обявени за защитена територия от министъра на околната.Ох бабачко.Скоро и Стара планина ще си вземе.
------------------------------------------------
 Това бяха два отделни постинга,но мисля,че  първият постинг  трябваше да е в избрани,а не   №2 затова ги сложих на едно място.
                                                 -------------------------------------------------------
2.Урааааа!Колко ни липсваше генерал-кмета!Той се върна от чужбина и естествено първата му работа беше веднага да цъфна по неговата си телевизия- Битиви за да се види колко добре му се е отразило отсъствието от София-този град  малко по-добър от ада.Бойко Борисов е бил на обиколка в Европа и САЩ и много му  пролича по телевизора,че се е занимавал с йога,слънчеви бани и фитнес.А какъв нов овладян и сладострастен глас извади,АУ-АУ-АУУУУУУУУУ!Само вратовръзката му не му беше наред защото не беше от онези подарък от Берлускони,а от американските мафиоти от Конгреса.

Иначе пак си следваше неговата печеливша медиина стратегия "атаката е най-добрата защита"

"Популизмът на БСП минава всякакви граници, защото на нашия конгрес ние обявихме 10% плосък данък, а сега те го обявиха"---->

19 юни 2007 | 11:01 | БТВ, “Тази сутрин” Водещ: Ако вместо партия, ви атакуват граждани, екологични сдружения и т. н.?
Бойко Борисов: Тези екологични сдружения също трябва да кажат какво е могло да бъде направено през тази една година и не е направено.

Бараков забрави да го пита дали не са му подарили враторъзки,сигурно щото искаше да не обръщат внимание зрителите на  разхлабената враторъзка на  неформалният лидер в стил Божидар Димитров.

Май само в Медиапул са забелязали как Чаровният принц извади торбата с лъжите и лъжеше та се късаше:

Борисов забърка гаф с визитата във Вашингтон

Вероятно воден от желание да изчисти имиджа си, накърнен от две публикации в авторитетното американско издание “Конгрешънъл куотърли”, неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов беше на посещение във Вашингтон, където обаче отново е забъркал гаф. След срещата си с помощник-държавния секретар на САЩ Даниъл Фрийд в петък Борисов съобщи чрез партийния си пресцентър, че Фрийд е “декларирал подкрепа към партията за модерната й политическа линия”.

По този повод източници на Mediapool от Държавния департамент заявиха, че по време на разговорите Фрийд не е изразявал отношение и не са давани квалификации за която и да е българска политическа партия.

Пред Mediapool във вторник Бойко Борисов заяви, че по време на продължилия близо “час и половина разговор”, Фрийд е “изразил интереса си към ГЕРБ”.

От Държавният департамент не са изказвали оценки за българските политически партии, твърдят от Вашингтон. Във вторник пред бТВ Борисов заяви, че е имал срещи с Фрийд, с президента на Републиканския институт и с конгресмени, които са “истински са притеснени от популизма на г-н Станишев и на БСП”.

Това не е първият път, когато бившият главен секретар на МВР и настоящ кмет на София се опитва да прави имидж чрез съвместни срещи и прояви с външни авторитети, припомнят анализатори. Според тях обаче Борисов често бърка реалното с желаното и поведението му може да предизвика обратен ефект.

По време на посещението си в България преди седмица американският президент Джордж Буш нямаше среща с Бойко Борисов, за който “Конгрешънъл куотърли” писа, че е свързан с мафиотски структури и разкритикува администрацията на Буш, че заради войната в Ирак е завързала партньорство с неблагонадеждни фигури като Борисов.

Докато беше тук, Буш разчупи протокола именно по отношение на премиера Станишев, като го покани да го придружи в лимузината му на път за резиденция “Бояна”. След това от МС контролирано изтече информация, че Буш нарекъл българския премиер “mister Clean”. Информацията, която не бе опровергана от американска страна, трябваше да подскаже насърчението към министър-председателя като фактор, който трябва да се справи с ширещата се на всички държавни нива корупция.

Посланията, които Бойко Борисов лансира като получени от Вашингтон, очевидно се разминават с онези, които даде Буш в София.

Неформалният лидер на ГЕРБ, придружен от формалния лидер Цветан Цветанов, отпътува за САЩ дни след като “Конгрешънъл куотърли” помести втора публикация на американския журналист Джеф Стайн, посветена на него. В статията се твърдеше, че СИБанк, която е ръководена от “жената на живота” на Борисов Цветелина Бориславова, е станала мишена на Северна Корея за операции за пране на фалшиви пари. От банката категорично опровергаха това.

Нито по време на визитата си във Вашингтон, нито след завръщането си в София в понеделник вечерта, Борисов не е споменавал дали и по какъв начин двете изключително смущаващи публикации са били обсъждани със събеседниците му в американската столица.

Уточнението на Бойко Борисов

Малко след публикуването на този материал Бойко Борисов пожела да уточни пред Mediapool, че темата “БСП” не е обсъждана на срещата му с помощник-държавния секретар Даниъл Фрийд, който и не е давал “никакви оценки”.

Няколко часа по-рано, в сутрешния блок на бТВ Борисов заявява дословно:

“...със заместник-държавния секретар, който отговаря за Европа, г-н Фрийд, с президента на Републиканския институт, с конгресмени, които в общи линии много внимателно следят България, истински са притеснени от популизма на г-н Станишев и на БСП.

Въпрос: Това ли го казаха американците?

Б.Борисов: Това са фактите.

Въпрос: За популизма на БСП и на лидера Станишев?

Б.Борисов: Естествено, естествено, защото не можеш едновременно по ключови теми в света да отговаряш непрекъснато уклончиво, че и така, и така става нещо.”

Няколко часа по-късно Бойко Борисов заяви пред Mediapool: “Ние сме обяснили пред г-н Фрийд единствено и само нашите позиции по ключови за България и региона теми като Косово, американския противоракетен щит, американските бази в България и енергийната независимост на страната в контекста на националната сигурност”.

По думите му по време на срещата, г-н Фрийд не е “давал никакви оценки”. “Той не може и да си позволи нещо подобно. Единствената оценка, която даде, бе за нашия посланик там г-жа Елена Поптодорова. Той каза, че имаме много добър посланик”, добави Борисов.

Той уточни, че темата за БСП е била повдигната по време на срещите в Републиканския институт и с конгресмени. Той обясни, че към ГЕРБ е проявен “голям интерес”, тъй като се утвърдила като първа политическа сила на изборите за Европейски парламент.

------------

Национално движение "Екогласност" и Екосдружение "Връбница, Надежда" съдят кмета Бойко Борисов на основание Закона за опазване на околната среда, Закона за управление на отпадъците и Закона за задълженията и договорите - за прекратяване на договорите, сключени през май 2005 г. между Столична община и фирмите-оператори на балирането на битовите отпадъци на София.

Публично е известно, а и проверките на компетентните органи - РИОСВ-София и Министерството на здравеопазването, установяват, че не се изпълняват изискванията от тези договори за "запазване целостта на балите за срок от три години" и "недопускане замърсяване на околната среда".

Кметът не изпълнява задълженията си за "текущ контрол по изпълнението на поръчката" и не е изискал от изпълнителите "да извършват работата си без отклонение от поръчката", както е записано в договорите.

А кво стана с делото не казаха по новините,но показаха бате Бойко как се бори срещу спекуланите-изедници от Околовръстното.


image


Тагове:   още,   МУ,   дворец,   Негово,


Гласувай:
0



1. zari - Та значиииии
20.06.2007 03:34
не тиА, ами ониА. Въпросът е не с кого, а до кога?
цитирай
2. анонимен - nwayWkpwY
29.10.2012 19:12
Dze4Fa <a href="http://zstveqoouleq.com/">zstveqoouleq</a>, [url=http://fbfyjotcgpdp.com/]fbfyjotcgpdp[/url], [link=http://mwhwyfmbshyu.com/]mwhwyfmbshyu[/link], http://cxsdyhcieegr.com/
цитирай
3. анонимен - GzoJlCERBlXHNCeVbuO
30.10.2012 05:39
jpQSCX <a href="http://zpmvexkyymat.com/">zpmvexkyymat</a>, [url=http://oxgqgrfybexx.com/]oxgqgrfybexx[/url], [link=http://qwumfkejqteu.com/]qwumfkejqteu[/link], http://radmqdqqybcf.com/
цитирай
4. анонимен - mHFsCbOMqFJCAjip
30.10.2012 10:26
DVClIt <a href="http://gudcpgmihytg.com/">gudcpgmihytg</a>, [url=http://zmqtttkrkbmz.com/]zmqtttkrkbmz[/url], [link=http://gulvlrfjusmx.com/]gulvlrfjusmx[/link], http://penddcmqacof.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9781775
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094