Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2007 17:39 - Минчо Спасов от НДСВ има акциики от БТК,яхтичка и си чопна малко от Парламент.бг
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 3906 Коментари: 7 Гласове:
0

Последна промяна: 28.08.2007 12:16


По време на еднин предизборен дебат за евроизборите водачката на листата на НДСВ Биляна Раева без да иска се изпусна и каза,че всеки има акции на БТК.Всеки царист може и да има благодарение на безплатните  съвети на гениалния финансист Милен Велчев,но милиони българи нямат акциики от БТК.

На 21-ви юни на блога си Минчо Спасов от НДСВ си призна:
Аз си имам лодка- яхтичка. Твърди,че я има от преди да се захване с политика.

Сигурен съм,че ако се наложи ще намери документи за да докаже,че я има от дедо си.

Яхтичката е малка и незабележима.Затова е много удобна за организиране на тайни соарета на министър  Пламен Орешарски с  някои негови приятели,като Васил Божков- Черепа с който да пляскат сентасе. Или на Ахмед Доган с Дон Цеци и  дървосекачи. Всеки който иска да се срещне тайно с министър или да подготви компромат за местните избори да пише на Минчо Спасов spassovm@gmail.com.

image

P.S.Клептоманията наистина е широко разпространена сред депутатите. Минчо Спасов си е направил блога не като другите политици в блог.бг  ами на parliament.bg.Негово Сатанинско Величество отмъкна хиляди декари от българската земя и Минчо Спасов да не остане по-назад чопна от българското виртуално пространство.
Все пак,темплейта на блога му ми харесва.


Тагове:   малко,   парламент,   Минчо,   БТК,   НДСВ,


Гласувай:
0



1. анонимен - хахаха
28.06.2007 13:44
Гениален финансист!! Може да се каже, добре си е оправил финансите.
цитирай
2. donim - Ако човек спортува и си ползва па...
28.08.2007 11:33
Ако човек спортува и си ползва парите за да удовлетвори спортните си страсти, в това няма нищо лошо.Не виждам защо след като куцо и сляпо построиха мавзолей по курортите просто така с пари от някъде си, г-н Минчо Спасов да не си купи яхта. Всеки е свободен да прави с парите си каквото иска. След като може да докаже произхода им, защо не? Ако аз имам пари и аз ще си угодя и ще си купя, ако не яхта/понеже страдам от морска болест/ то поне каквото аз искам. Докога с този чаршийски манталитет, че щом аз нямам и другия не трябва да има /и обратното съответно/.Всеки работи и печели / конституцията затова е демократична / за да гарантира свободата и правото всеки да си харчи парите както прецени за добре/

цитирай
3. ssstto - Докога с този
28.08.2007 11:44
манталитет donim да не виждаме очевидното и дрънкаме милиарди глупости на търкалета в защита ан Негово Сатанинско Величество С2 и лакеите му?
цитирай
4. donim - не ми ползвай моя псевдоним
28.08.2007 11:50
Виждам очевидното, но защо трябва да се озлобяваме само защото някой е по успял от теб или мен. Статията на Спасов има съвсем друг смисъл, а Вие я превърнахте в средство за саморазправа заради нещо материално.
цитирай
5. ssstto - стига с тая злоба бе
28.08.2007 11:58
кво сте си го навили на пръста-ЗЛОБА,ТА ЗЛОБА,Като не му уйдисва на някого нещо и айде много си злобен.Ми айде да не сме злобни и да не се се чудиме как Вальо Топлото има милиони в Австрия,а?Имал Минчо хуби има,той ли се похвалил,той,що аз да съм виновен,че той е казал нещо и съм му обърнал внимание?Да съм му искал тъпата яхта на Минчо?
цитирай
6. анонимен - яхтичката
15.11.2007 19:14
яхтичката на Спасов е много преди да бъде депутат и преди това - областен управител
преди нея имаше друга, която си прави сам - той си е запален по това отдавна
цитирай
7. анонимен - а и
15.11.2007 19:18
дядо му е страдал по лагерите като земеделец-опозиционер
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782318
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094