Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2007 12:24 - 300 агитатори ще убеждават бургазлии да изберат за кмет масов убиец с фикс идея за Небостъргачи и Пакетирани Захарчета
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 3796 Коментари: 10 Гласове:
0

Последна промяна: 10.09.2007 18:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Монополистът на пазара на пакетирани захарчета Ваклин Стойновски  смята,че  Бургас, погледнат от "Сарафово" прилича на Ню Йорк,липсват  му само небостъргачите и партиите .Затова решава да даде всичко от себе си, времето си, цялата енергия и капацитета, които притежава, в името на бъдещия просперитет, които Бургас заслужава.И започва да крои планове за небостъргач, основава си партия БУРГАС и се кандидатира за кмет.

imageЗахарчето Ваклин  стопанисва северния плаж на Бургас където на 5-и септември се удави 62-годишният Алексей Казанцев, директор на Московски театър, а отскоро фирмата му “Онтайм” взе концесия и за другия градски плаж.Не в работно време вярно на плажа,ама съжаление не чух,само само оправдание.Те хората може и да забравят.Това не е първия смъртен случай в биографията на Ваклин.През 2002 г. по времето на главния прокурор Плод зеленчук Никола Филчев и главния секретар Бойко Борисов Стойновски се скарал със съдружника си и близък приятел Антон Йорданов и при прерасналата в бой кавга двамата се простреляли взаимно. Съдружникът  умрял, а делото срещу Стойновски било прекратено.

Освен със светлинни лъчове и малко партенки към архитектите, касаещи Небостъргача, партия БУРГАС "тръгва" с  "Проект 300". Ако засечете на вратата някой, който ви звъни и се интересува от това дали вас ви интересуват духовните ценности на християнството, например, то това не са онези от една църква, а промоторите на партия Бургас. 300 промотора ще обикалят "от врата на врата" (промоутъри” =агитатори/, и ще запознават бургазлии с идеите на партията, нейните проекти и ще агитират хората да гласуват за проекта ”Бургас”.

Според някои  бургазлии Стойновски може да събере гласове на хора, които не искат да гласуват партийно, а за балотажа да ги призове в полза на сегашния кмет на Бургас Йоан Костадинов подкрепен от БСП.
Бащата на Ваклин - Атанас Стойновски, е бивш зам.-кмет на Бургас. Той е бил дълги години зам.-председател на Окръжния народен съвет, а след това директор на "Техноекспортстрой" в Триполи.

A скапаната Kомисия за защита на конкуренцията къде спи не знам!Нали Ваклин е държи 80% от пазара на пакетираните захарчета?И с печалбата ще си построи Небостъргач дето мяза на гигантски напречно срязан *.

Снимки от vaklin.com:

image

image

image

Някои си мислят,че Тити Папазов е луд,че Бриго Аспарухов е убивал демократи за удоволствие и че Бойко Борисов е мафиот-милионер.Обаче кандидата за кмет на Бургас Ваклин Стойновски обединява тези черти,че има и отгоре.



Тагове:   масов,   кмет,   небостъргачи,


Гласувай:
0



1. next - Който убива го чака бляскава политическа кариера в България
09.09.2007 13:11
Че какво лошо има в това да се убиват хора? Това дава добър старт в политиката! Да сте чули за някой известен убиец влязъл в затвора? В държава в която бандите си прибират веществените доказателства от кабинетите в МВР, а министъра прави всичко друго, но не и да да се бори с престъпността и корупцията това е съвсем нормално. Такива хора са на почит - за справка бившият главен прокурор и настоящ посланник в Казахстан - Никола Филчев.
цитирай
2. ssstto - Май
09.09.2007 13:38
има нещо сбъркано във въздуха от гниещи водорасли. Един от ГЕРБ като блъсна човек и ГЕРБ го изтеглиха от изборите за Европарламент,а тоя вместо да се скрие в миша дупка иска да става кмет.
цитирай
3. анонимен - 00
09.09.2007 14:07
Чувал съм за небостъргачите в НЙ, но не и за партиите. Разкажи по-подробно. А сезонът в Бургас се закри на 2-ри септември. Руснакът се е къпал в неохраняема зона. Иначе и аз не харесвам В.С. макар да не го познавам, но какво от това?
цитирай
4. ssstto - ми сегашния кмет
09.09.2007 14:20
на Ню Йорк е преуспял бизнесмен,той беше от една партия,после от друга.A губернатор на щата е бившия главен прокурор на щата.Това за партиите беше от гледна точка на Ваклин щото си мисля,че никоя партия даже и в България не би посмяла да го издигне за кмет.Освен Евророма,при тях е задължително да си доказан престъпник за да си голяма клечка в партията.
цитирай
5. анонимен - Хе
09.09.2007 15:34
Стига бе, възможно ли е да е вярно това което си написал?!?!?! Ужжжас някакъв....
цитирай
6. ssstto - ъхъ,вярно е
09.09.2007 16:01
сложих линкове
цитирай
7. filip - :))
09.09.2007 17:54
Ваклин дори не е на ясно какво ще прави - бях на една негова пресконференция. Нещата, които се казаха бяха от рода "Аз съм велик, въобще не е нужно да коментираме - правя предизборна кампания, просто защото такъв е реда - иначе е ясно, че аз съм кмета" - беше определено много надут и уверен, въпреки, че пред журналисти не каза каква ще е програмата му за развитие :)
Но и Вакльо иска да е кмет ;-)
цитирай
8. stealth - Бизнескметове
09.09.2007 23:53
Ваклин и още такива като него набедени "бизнесмени" се натискат по всякакъв начин да влязат в политиката.Създават се дори партии да обслужат дадена личност.
Мутрите искат директно властта,без посредници.
Както да си узаконят завинаги мафиотският бизнес,така и да са по-близо до предстоящите пари от еврофодовете.











цитирай
9. анонимен - дезинформираш
11.09.2007 19:22
Сезонът е бил приключил, когато се удави режисьора, нали четеш вестници? А в сезон за 2ра поредна година няма жертва на този плаж. Не е честно, някакси, да изопачаваш нещата...
Монополисти в БГ няма. Поне според Закона.
Изобщо..едни ей такива работи ми идват наум като чета коментара ти... Знам, че ще ме изтриеш де, ама...
цитирай
10. анонимен - Пич
13.09.2007 21:19
От Ваклинчо ми се драйфа :)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9810920
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094