Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2007 20:33 - Ура,ще си имаме емир на България
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2578 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 12.11.2007 17:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Преди шест години в България довлякоха един с пет имена и вече си имаме цар-Негово Сатанинско и Рилско Величество Симеон Втори, негова партия пълна с мишоци и койоти,а няколко хиляди декара от най-убавите гори станаха царско имение.С2 и НДСВ още са в политиката  при голямата пържола.

После Симеон накара президента Първанов да произведе Бойко Борисв в  Генерал-лейтент-и-майор и сега Генерала  също си има партия и тя е пълна с цветенца.Едно от тях цъфнало още преди десетина години е финансов гений за когото ГДБОП нямало никакви данни да е контрабандист и сега е кмет на Бургас.В момента Бойко Борисов заема поста генерален кмет и раздава евтини имоти на отритнати от обществото  бизнесмени.

imageВчера президентът Първанов ходи в Катар,мизерна малка държава допреди десетина години,хората там умирали от глад и се хранели предимно с риба и камили,докато не се появил емир шейх Хамад бин Халифа Ал Тани,направил реформи,пуснал Ал-Джазира и всички катарци сега са дебели и щастливи. Първанов предложи на  емир Хамад  да стане и емир на България,хеле вече имаме цар и генерал,ако шейх Хамад и така нататък приеме  да инвестира милиарди в България за нов Супер газов терминал,Балканска Ал-Джазира и каквото още му скимне.Има си хас да откаже.




Тагове:   България,


Гласувай:
0



1. lambo - Шейха, от пустинята направи градина ...
10.11.2007 15:27
а тия тука, от градината направиха пустиня
цитирай
2. cecka1504 - Виж сега, нас и шейхът няма да ни о...
11.11.2007 07:54
Виж сега, нас и шейхът няма да ни оправи. Ами да вземат да идат Царят, Генералът и Президентът при Бог и да го помолят да дойде у нас. Като краен, но много приемвлив варинат остава възможността да си останат и тремата при Бог и да не се връщат. Могат да се опитат да наложат там Новия ред и да създадат ДС (Демократични Сили)
цитирай
3. анонимен - за нещасника наричан цар
10.03.2010 12:54
Само подлоги да не изброявам(вие ги знаете( го наричат цар А истината е че дори баща му не е цар А УЗУРПАТОР(справка Търновска кон--я(Тука го довлякоха тъпи бабички боядисани комунисти и късогледата политика на И Костов но си получиха заслуженото както ще си го получат и другите мекерета
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782061
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094