Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2007 16:52 - Иво Инджев бил очарован от Държавна Сигурност
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 3432 Коментари: 6 Гласове:
0



Преди една година имаше голям шум в защита на  Иво Инджев.Сега обаче,не знам защо има пълна тишина като журналистът си призна,че на 20 години  сам е отишъл в Държавна Сигурност да се предлага за агент .Това обяснява защо "Джеймс Бонд" като му е писал имейли за президента го е наричал колега.
bulpress.net/index.php?p=view&r%5Bid%5D=4017
 



Гласувай:
0



1. patilan - Медии!
19.12.2007 17:37
Дали си чувала за понятия като:
Жълти вестници?
Достоверност на информацията?
Обективна журналистика?

Нека да ти помогна.... ДА!

А знаеш ли какво стои зад всяко от тях?

Отново ще ти помогна.... НЕ!


Мислех че само неграмотните пенсии четат такива боклуци, но сега като се замисля... Крушата не пада по-далече от дървото!
цитирай
2. ssstto - Да не би да искаш да кажеш
19.12.2007 18:04
че на жълтите вестници това им е работата,да лъжат?Щото не само те го правят.И кво се оказа накрая?Подарили ли са на Първанов апартамент?
цитирай
3. sladurana86 - Реално погледнато всички вестници ...
19.12.2007 22:19
Реално погледнато всички вестници са жълти и лъжат! Нещо повече - в жълтите вестници има много повече истина отколкото в 168 часа! Там не еднократно съм забелязвала как на една страница пишат едно, а на следващата веднага пишат нещо напълно противоположно на това от предната страница.

А до Патиланчо
"А знаеш ли какво стой зад всяко от тях?"
кажи де
цитирай
4. patilan - @ pach и sladurana86
20.12.2007 10:19
Въпросът не е до лъжене.
Работата на жълтите вестници е да пишат така че да се четат повече, т.е. да пишат това което искат да прочетат читателите, обективносст в така медиа не може да има. За достоверност на информацията и въобще не може да се говори.
Да не говорим за клюкаркста насоченост на много статии.
До тука визирам жълти вестници като 24 часа, труд, 168 часа.
А линка които постави мога да окачествя единствено като информационна порнография. Дори не мога да си представя какви хора четат такива боклуци! Досега си мислех че са вмирисани червени бабички, чоплещи семки по цял ден. А се оказва че е инфекциозно заболяване.
И в карйан сметка не се знае дали е подарен апартамент. Поне аз не съм се интересувал.
Но ако се беше доказало щеше да се вдигне голям шум. А такова нещо нямааа. А без доказателства не може. Сентенцията Невинен до доказване на противното не е просто правен, но и морален закон. Ако не се спазва, започваме да си говорим с клюки и фантасмагории!

@sladurana86
Не разбирам защо си мислеш че всички вестници лъжат. Аз чета сериозни вестници като Днежник, Капитал и няокои други. Нямам големи оплаквания от тях. Вярно е че накои статии са повърхностни и с не достатъчен доказателствен материал/цитати, но това е бяла болка.

И да, знам какво стои!
цитирай
5. ssstto - Тъпотия до шия
20.12.2007 19:48
плюенето по принцип и то с лоша граматика,тя я бял кахър за мене,също е заразно.Дали е имало или нямало апартамент е сърцевината на проблема,а че не си се интересувал...ми честно казано изкараваш се тъпак.Изглежда добре обучените негодници се справят отлично да отвличат вниманието на баламурниците,готови на всичко за да изглеждат опозиция и се оставят да бъдат водени за носа,особено от подсъзнателното желание да се впишат в така наречената "политическа класа" или "хора които вземат решения"-единствените отрепки които си купуват книжни вестници или следят редовно Капитал и Дневник да видят какво пише за тях.
цитирай
6. sladurana86 - Патилан много си противоречиш. ...
20.12.2007 21:43
Патилан много си противоречиш. Пишеш, че "обективносст в така медиа не може да има." и "Не разбирам защо си мислеш че всички вестници лъжат."
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782113
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094