Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2008 17:46 - Агентите на злото срещу плакатите ПУТИН ВЪН
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 8072 Коментари: 17 Гласове:
0

Последна промяна: 16.01.2008 19:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Хубави дни да демонстрираш своя костовистки фетиш!

Нищо не може да  уплаши смелите демократи от София и в този сибирски студ  те са на своя пост  въоръжени със своя нравствен дълг! Tе лепяха плакати ПУТИН ВЪН/PUTIN GO HOME следвайки своя естествен морален стремеж да покажат на целия свят, че в Близкия Изток има демокрация и да се противопоставят на злите сили опитващи се да сложат ръка на България.

Но сили на злото не спят. Агенти на КГБ и ДС преоблечени като полицаи обикалят в тоя сибирски студ, слушайки за вдъхновение на своя МП3 плеър имперския марш от "Междусвездни войни" и разлепят плакатите ПУТИН ВЪН съобщава генералът на съпротивата Атанас Атанасов.

Според  ibox Софийска община,  която е в ръцете на  тиранина Бойко заплашва храбрите борци  за свобода, демокрация и по-добра канализация :
трима представители на Столичния инспекторат, придружени униформен полицай, връчиха на главния секретар на ДСБ Светла Добрева документ, който задължава партията да свали незабавно плакати с надпис "Путин вън/Putin go home".

 Между другото това ми напомня какво стана миналатa седмица в Израел преди  Джордж ДабълЮ Буш да иде на посещение там. Една карайнодясна (бяснодясна) еврейска организация разлепила плакати с Буш, еврейския президент и еврейския министър-председател с кърпи арафатки и надпис "Те помагат на тероризма". Израелската полиция арестувала шестимата лепящи плакатите, а организаторът им пищял за свобода на словото.

Организираните в мрежа по примера на Ал-Кайда блогъри с пухкави задници дето съобщаваха за протестите, сякаш не знаят за плакатите, че да вземам снимка от Ройтерс.





Гласувай:
0



1. анонимен - Напънала се мишката,да катурне планината!...
16.01.2008 18:37
Такъв бунт в чаша вода е типичен за костовистите и неговите тимуровци!...Путин е личност на годината,избран от американското (не комунистическо) списание "Тайм",Русия е огромна страна с неизчерпаеми природни ресурси,с руския НАРОД ни свързва многовековна културна и религиозна връзка...Недоумявам от недалновидността, късогледството и политическия опортюнизъм на Костов и сие!!!
цитирай
2. анонимен - Горният коментар е мой!
16.01.2008 18:43
Пропуснах да отбележа името си,заставам зад коментара си с него-Ружа Велчева(Condor 46)
цитирай
3. анонимен - путин
16.01.2008 19:06
Настоявам руският президент, независимо от неговите сталинистко-чекистки-комунистически убеждения да се извини на невинно пострадалия български народ - за злодеянията и неизмеримите щети, нанесени на всички нас от съветско-комунистическия окупационен режим в България 1944-1989 година. Путин носи пряка вина за такива жестоки ексцесии, най-грубо погазващи човешките права и общочовешките ценности, като смъртта на моряците от атомната подводница "Курск", като смъртта на децата от Беслан, като терора срещу чеченския народ и съпротива, като убийството на журналистката Анна Политковская, като убийството на гражданина на Великобритания Литвиненко и много други такива злодеяния, съперничещи по бруталност със стила на ръководство на Сталин; Русия чрез своята агентура в средите на сегашната политическа класа у нас натрапва на страната ни ролята на руски троянски кон в Европейския съюз, което мен, като български гражданин, ме кара да се срамувам - и което ще донесе нови беди на нашия народ; Путин е приятел на лидерите на всички терористични държави по света, което засилва опасната за мира и така злокобна роля на съвременна кагебистка Русия в съвременния свят; дълг на всеки честен българин, който милее за независимостта на България, е да протестира срещу опитите за повторно заробване на България от Русия. Руската окупация на България, продължила почти половин век благодарение на съдействието на националните предатели от БКП, нанесе незадравяващи рани не само в материалната сфера (бедност и мизерия), но и жестоки рани в душите на съвременните българи, мнозина от които са така объркани в ценностно и идейно отношение, че смятат Русия за "най-щедър приятел" и "благодетел" на България...
цитирай
4. анонимен - pete doherty GO HOME!
16.01.2008 20:00
pete doherty GO HOME!
цитирай
5. анонимен - rusnak
16.01.2008 20:34
bah, kolklo ste izostanali...
цитирай
6. monnio - въх
16.01.2008 20:52
откак ви обещаха да пиете от извора на соковете БББ на екс шефа венците още по-лилави му станаха:)
цитирай
7. анонимен - Ruja Velcheva
16.01.2008 23:54
ti ne si dobre. no zashto se lekuvash tolkova netradicionno? prosto si pii hapchetata.
d-r ivanov
цитирай
8. vmitkov - Кофти е когато човек не мисли с мозъка си!
17.01.2008 00:02
Особено когато такива хора са много и имат възможност да определят кой да е на власт или самите те да са на власт.

Нима не ви е ясно за какво идва Путин в България? Ще ви отговоря - за каквото идва и Саркози. И давамата защитават интересите на държавите си и в частност личните си интереси каквито и да са те.

И тук въпросът не е и не трябва да бъде защо и дали да идва Путин, Саркози и който и да е друг в България, а като идва каква я вършат българските управници во главе с президента Първанов - дали вардят само собствените си задници, тоест гледат личния си интерес да са във властта, или се опитват (поне доколкото могат) да защитят интересите на България.

Щото от съвсем близката история на България се налага изводът, че те защитават всичко друго, освен интересите на България. За пример на заблудените овце и на комунистите (които винаги са били национални предатели и никога не са имали род и родина) ще припомня затварянето на АЕЦ Козлодуй, което беше в интерес на всички други страни освен на България. Това затваряне е в интерес дори и на Русия, защото сега, при затворена АЕЦ, те имат основания да искат да изградят АЕЦ Белене.

А на онези, които мразят Костов просто защото мразят всичко и всички, ще припомня, че единствено Костов се противопостави на Русия в момент когато това беше в интерес на България - по време на югославската криза. Кой дрисльо от българските комунистически управници от 1944 година до сега е правил такова нещо - да се противопостави на Съветска Русия? Подобни неща не се забравят и не прощават, особено когато на власт в Русия е КГБ.

И на ония олигофрени, които толкова защитават Путин препоръчвам да вземат и да попрочетат руските медии в Интернет - тогава може и да им се отворят очите, ако се замислят над въпроса "Как така един президент, пък било то и на Русия, успя за 8 години на власт да натрупа богатство в размер на 40 милиарда долара?" Това го пише в Рунета, ако знаете какво е това. На Бил Гейтс за това му бяха нужни 30 години.

Ако сте толкова тъпи и не можете да се сетите сами, ще ви отговоря, че това става само когато на власт е крадец. Ако не ви се вярва, че в КГБ работят само крадци и всякаква друга сволоч, задайте си въпроса какво са сътворили в КГБ, което да е полезно поне за руския народ, да не говорим за световна полезност? Измислиха автомобила, хладилника, ракетата, самолета, хеликоптера, танка, подводницата, калашника, атомната бомба, совалката, постоянния ток, променливия ток, радиото, транзистора, интегралната схема, микропроцесора, ксерокса или компютъра? Кое от тези постижения на съвременната човешка цивилизация е измислено в КГБ или дори в Русия откакто там върлува еврейската шайка на световния комунизъм? А всичките тези неща направиха съвременната човешка цивилизация това, което е сега, въпреки бедствията, които донесоха Сталин и другият малоумник Хитлер на цяла Европа.

На всички заклети или заблудени комунисти препоръчвам да прочетат Виктор Суворов в оригинал ето от тук - http://ebooki.data.bg/Suvorov.rar . Все пак той познава нещата от вътре и понеже от малък е бил по-умен и съобразителен от масата руснаци, е могъл както да се внедри, така и да се измъкне от лапите на престъпниците кагебисти. Дори има смъртна присъда от тях. От него ще научите, че болшинството съветски граждани всъщност не са били изобщо съветски граждани. Ще научите още много други неща - стига да искате да се учите, а не да си останете безмозъчни същества, зарад които мисли някой друг.
цитирай
9. анонимен - А акция по псрещане има ли?
17.01.2008 01:24
Я кажете има ли някъде митинг на почитателите на Путин. Аз натам бих наминал. Валентин,Виена, 24
цитирай
10. анонимен - към Ружа Велчева от д-р Иванов
17.01.2008 05:14
Уважаема госпожо,
-коментарите са към темата,а не към коментиращите.
Тук не ти е зелено-червената ти партия.
-диагнозите и медицински съвети ги поставят медици,а не някакви си комунистически близалки.
"Синята слива е ЗЕЛЕНА,когато е ЧЕРВЕНА"
Хапчетата ги предписват докторите,а сестрите ги раздават и не им изземвай функциите да ръсиш мозъци неподготвена.Гледай си зелено-червената или червено-зелената партия,купи китки за Путин от членският внос и търчи да го срещаш,че без тебе накъде?Да беше заформила акция по посрещането на Путин ли,че ще ти отива.
цитирай
11. анонимен - Напъна се жабата да роди слон а излезе плакат
17.01.2008 07:38
Тарикат.откъде си на всички познат...Караше Русуя да коленичи
Защо се правим на боклуци. Който и да идва у нас при управляващите отива,а не при отранизаторите на предсчочни избори
Не се натягаите.Избори няма да има И да има няма да дойдете на власт смозабравили се злобари, С целия сват искате да скарате държавта,защото вие не я управлявте. Завиждате на Пътин, че имал 40 милиарда. Вие за да окрадете 4 загробихте 100 милиарда национална собственост- най жлки крадци , най жадуващи за власт. Стига. Измислете нещо по добро и по умните да управляват спокойно оставете! Долу от Путин Ръцете. Така мисли 99 процента оъ българския народ.
цитирай
12. анонимен - Антон
17.01.2008 10:18
от няколко века Русия е троянски кон за интересите на Б-я. И само критените не забелязват Русия в троянския кон.
цитирай
13. анонимен - Антон
17.01.2008 10:18
от няколко века Русия е троянски кон за интересите на Б-я. И само критените не забелязват Русия в троянския кон.
цитирай
14. leroisalomon - Ако плакатите бяха адресирани до ...
17.01.2008 10:32
Ако плакатите бяха адресирани до Путин, щяха да са на руски, ама тъй като са на вниманието на спонсорите, са на английски. :)
цитирай
15. анонимен - da kajesh "putin-vun&quo...
17.01.2008 17:08
da kajesh "putin-vun"
e vse edno da kajesh
NE NA SMURTTA.
tya edin den idva!
peter hurti
цитирай
16. ssstto - ;) leroisalomon
17.01.2008 19:56
Това за спонсорите беше супер
цитирай
17. nrg - ...Нещо Пропускаш народе!!!
19.01.2008 22:53
Никой не ни казва, но много се досещат. България не съществува от 1396г. насам.
След като се освободихме от турско робство, ни пороби по-злото австрийско-германско робство, което пороби и велика русия чрез октомврийската революция. Никога не е имало борба между комунизъм и демокрация. Двете страни, които винаги са се борили една с друга са били бедни и богати. Едните се борят несъзнателно и наричат борбата си оцеляване, а другите съвсем съзнателно вършат своя бизнес. Няма сини и червени, леви и десни. Това е театъра, който ни изиграха.
Както каза “vmitkov“, : Всичко опира до интереси!
Поздрави на Автора за статията!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782041
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094