Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2008 21:34 - Седмична хроника на кмета с пружина живеещ в телевизора
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 4290 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 26.02.2008 21:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

През изминалата седмица, от неделя до днес, смелият  кмет на 30% от българите извърши много подвизи от телевизора срещу тройната коалиция, главно интервюта, заслужено влезли в графата топ-новини.

 В неделя след прибирането си от Мадрид, където Европейската народна партия го прие и короняса за цар на опозицията (или по европейски абсолютен лидер на десните партии), а Ален Делон го поздрави любимецът на медиите даде първото си телевизионно интервю на Цветанка Ризова по Нова телевизия.

Не съм го гледал, но Бойко   продължил да е навит с пружина  и като го питат за проблемите на София да отговаря   едно и също нещо-да обвинява  някой друг, в случая Р.Овч. за трагичното положение на столицата. По-рано, когато беше в Мадрид и го питаха Вие така ли смятате да я карате с премиера, да се карате през медиите  Бойко направи точно същото - откри огън по Станишев. И в събота 16.02  в  предаването на Битиви  разпръскващо всяка седмица всемирна мъдрост-Сеизмограф Бойко отговори в същия дух. В Сеизмограф беше поне третото му интервю от телевизора за шест дни.  

В петък по Нова телевизия беше второто при чичко Коритаров. Бойко защити висококвалифицираният и много интелигентен свой заместник по финансите Минко Герджиков. Мустакатият Минко е бил шпионин на Държавна сигурност и не е забравил как се подлива вода на обществото-миналата година по време на изборите той направи зрелищна визита в Екоминистерството, там се срещна с някои важни клечки и заедно произведоха мегамедиино събитие когато после се появиха и пред тълпа диви репортери изрецетираха стихотворението си "Постигнахме договорка за боклука на София и той отива в Суходол". После отчаяните суходолци дадоха на съд Софийска община, но съдът се произнесе, че няма документирано решение на какъвто и да е носител освен в развинтеното въображение на медиите което Суходол би могло да оспори за да спре повторното отваряне на сметището. Освен това Бойко Борисов обясни на Чичко Коритаров  кого трябва да ругаят софиянци - Правителството. Разбира се.

В четвъртък Бойко не прие оставката на заместник- кмета по образованието Йорданка Фандъкова. Тя беше кмет за един ден в деня когато сектата на хакерите проведе успешна виртуална атака срещу София и показа на софиянци къде зимуват раците.  Но Бойко уволни виновникът за неуспешния старт на Политка2.0-директора на отдел "Образование" Камен Йорданов.


Тагове:   пружина,   хроника,


Гласувай:
0



1. анонимен - нямам коментар..
17.02.2008 10:10
но наистина всеки народ заслужава избранниците си. дори и когато не си е направил труда или имал възможността да ги избира.
цитирай
2. zms - .....
19.02.2008 11:19
Ще оставим този постинг без коментар, просто защото думите не стигат да изкажем това, което мислим по въпроса със случая Борисов - кмет на София и може би бъдещ премиер на България. Последното зависи пак от IQ-то на българина, т.е. няма надежда...Ех, народе, народе!!!
цитирай
3. ssstto - zms
19.02.2008 20:01
Ако е верно, че българите са втория по интелигентност народ значи трябва да стане първи за да разбере, че душата на Бойко до дъно е просмукана от популизъм. Пробвай да намериш думи за да опишеш ББ, всяка критика към него е добре дошла.
цитирай
4. nrg - Ехее...
21.02.2008 16:47
Животът е труден, но не е безнадежден. България е безнадеждна, защото не е жива вече. Жива е част от народа, но не за дълго, както сочат прогнозите.
За българите дето се надяват, че нещо или некой ще ги спаси - вервайте си. При нас девиза е всеки сам за себе си-Може би затова сме умни...може би
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782457
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094