Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2008 18:16 - Бойко Борисов за ДПС:те още взривяват линии и влакове
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2941 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 23.05.2008 23:11


Тази сутрин политикът с най-висок рейтинг в България Бойко Борисов даде много ненормално* интервю на Николай Бареков с главна тема ДПС. И сякаш никой не е чул или прочел какво е казал столичния кмет за Догановата партия:


Водещ: Момент само, да кажа какво искам да изразя като теза, вие ще имате възможност да отговорите. Каза го г-н Вигенин на среща със заместник-посланици на ЕС. Те са го питали може ли да има коалиция БСП – ГЕРБ. Според вестник „Земя”, даже ЕС е натискал за такава коалиция. От друга страна обаче ДПС, и тук с участието на БСП, имаше активно подозрение, че ГЕРБ участва в мероприятие, в заговори срещу България заедно с „Атака” и с ДСБ в Брюксел...
Бойко Борисов: Те още взривяват линии и влакове (...) конспиратори...
(Бойко намеква за атентата на 9 март 1985 г. когато   терористи взривяват вагон за майки с деца на гара Буново и 7 души загиват.)
image
Столичният кмет от дълго време се радва на голяма подкрепа в медиите и лесно му се разминава. Все още никой не е изкопчил от него кой е контрабандиста на кафе който си е купил партия. Никой не смее да го попита как така само той смее да си паркира задника в стола на водещия Николай Бареков по Битиви за да изглежда десен и на телевизора. Днешната му изцепка отново се промъкна мазно и заобиколи новинарските сайтове.

      
 
* Тазсутрешното интервю на Бареков би трябвало да бъде включено като отрицателен пример в следващото издание на Как да водим разговор без значение с кого, кога и къде на Лари Кинг защото интервюиращия и интервюирания говореха сякаш само от време на време чуваха какво говори другия: 
Водещ: Бихте ли имали нещо против...
Бойко Борисов: Момент.
Водещ: ...ако има генерал турчин в България?
Бойко Борисов: Ние имаме толкова качествени хора от този етнос, че...
Водещ: Или полковник?
Бойко Борисов: ...със сигурност ще стане.
Водещ: Затваряме скобата.


Тагове:   ДПС,   още,


Гласувай:
0



1. miralyub - Даааа, гледах интервюто и ми е адски ...
22.05.2008 18:21
Даааа, гледах интервюто и ми е адски интересно как така се е наежил срещу ДПС, след като на м.избори тичаха в един коридор, а сега на места в общинските съвети си се колаборират отлично...
цитирай
2. giorgiocbr - Хммм,
22.05.2008 20:58
Иронията беше хубава, но явно е останала неразбрана от автора. Имаше се предвид тъпите оправдания на Станишев че Европа не ни обича защото мистериозни бъларски партии хвърлят кал по България, а не защото държавата е разграден двор.

Наистина майтапа с влаковете беше доста груб де, факт... Има и по-подходящи начини да се иронизира, но какво да се прави.

Мен също започва вече зверски да ме дразни мазното преклонение на Бареков пред Борисов, то бива бива ама...
цитирай
3. ssstto - miralyub, предполагам Бойко има обяснение, че ДПС
22.05.2008 21:46
в общинските съвети и в парламента и Министерския съвет са две различни неща или нещо подобно. giorgiocbr, Бойковия майтам ми е трудно да го разбера, струва ми че е подходящ за кръчма, с Волен Сидеров. Извода значи е, че днес Бойко страдаше от болестта на управляващите-проблем с комуникацията. Но пак ще му се размине. Чудно какво ли ще каже ДПС
цитирай
4. zaw12929 - Не премълчавам
23.05.2008 18:49
Блогът ми е пълн с бележки за наглостта на неформалният лидер
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9781766
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094