Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2008 10:25 - Блъди Стефан (Гамизов) се оттегля от бизнеса за да прави клипчета срещу Бойко, а енергийната мафия вдигна банкет
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2620 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 23.06.2008 13:22


Първата работа на  политическата врачка номер едно на България Стефан Гамизов след като се върна в България от САЩ беше да продължи да пиари без да има никакви аргументи срещу Георги Първанов и Бойко Борисов защото те са проводници на руската мафия и в полза на Станишев защото той е доброто момче на Буш и на американската енергийна мафия.



В събота Блъди Стефан обяви, че ще се оттегли от бизнеса си и вече няма да помага на големите компании да се борят срещу корупцията. За да отпразнува предстоящите светли корупционни времена енергийната мафия дала гигантски банкет за всички в Марица Изток, научих от добре информиран източник, прикрит под  булото на упадъчния  американски празник  "ден на бащата", който никой  нормален човек в България не отбелязва и би трябвало да се отпразнува преди една седмица.

Както и преди една седмица  Стефан Гамизов много разпалено пак обеща пресконференция на която да каже с какво ще се занимава оттук нататък, но най-вече да  омае  журналистите с това от което се опиват и заради което им е любимец-КРЪЪЪЪВ.

Според мен Блъди Стефан има демократичен екшън-план включващ  следните точки :
1. Най-накрая да пусне сайта на фондацията си референдум.бг. Той поне от януари, когато Путин посети България и му хвърлих едно око, е under construction и оттогава се мъдри обещанието  "Ще сме напълно готови с новият сайт до седмици."
2.Да започне кампания за събиране на пари за общественополезни цели например да образова българите каква заплаха за демокрацията е неформалния лидер на ГЕРБ...
3. което ще става с рекламни клипчета срещу Бойко Борисов как той прегазва Конституцията с джипа си. Клипове като тази реклама на MoveOn.org и един от най-големите американски синдикати срещу лошият Джон Маккейн който иска да изяде сладкото бебе:



Тагове:   банкет,   мафия,   оттегля,


Гласувай:
0



1. анонимен - DALI
05.08.2009 10:37
www.referendum.bg
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9810030
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094