Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2008 11:30 - Цветан Цветанов от ГЕРБ се прави на циркаджия
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2179 Коментари: 0 Гласове:
0



Случай едно
вторник, 14 октомври 2008 Цветан Цветанов разказа, че вътрешният министър Михаил Миков е забил първия еврономер в понеделник върху кола, собственост на близък до автоджамбази.

вторник, 14 октомври 2008 Преди часове научих, че лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов ме е обявил за автокрадец, на когото министърът на вътрешните работи Михаил Миков е поставил първата европейска регистрационна табела на автомобила, каза за АСН собственикът на въпросния автомобил Бисер Бойчев. Нищо не съм откраднал през живота си, игла дори, каза той. Вчера чаках ред за регистрация на автомобил, който внесох лично от Швейцария. Изборът на моята кола за поставяне на табелата стана случайно, твърди г-н Бойчев.Бойчев е автомонтьор по професия и има собствен автосервиз. Той се намира в двора на ТПК “Димитър Благоев” в западната промишлена зона, далеч от двора на КАТ.Обидата е голяма, чакам приятел адвокат да се завърне тази вечер във Видин, за да решим как да действам. Вероятно ще заведа дело за обида, каза г-н Бойчев. Днес следобед той е направил опит да свърже с местните лидери на ГЕРБ, за да поиска извинение, но те му затваряли телефона. От пресцентъра на ОДП във Видин вече съобщиха, че Бисер Бойчев няма криминално досие. Два пъти е бил тъжител на полицията, след като негов автомобил е бил обиран.

Случай две
На 9 октомври Цветан Цветанов предаде на главния прокурор документи за финансиране на предизборната кампания на БСП със 150 000 лева от фирмите "Палмигруп", "Еврофриго" и "Родопа".  Софийската градска прокуратура е образувала проверка по материалите, внесени от Цветан Цветанов и е възложила тя да се извърши от ДАНС.

Но в „Здравей,България” Цветанов заяви, че реално сумите, които са дадени за финансиране на БПС не са в конфликт със Закона за финансирането на партиите, но съществува морален елемент по въпроса. 

Дали Цветан Цветанов не познава закона или смята, че прокуратурата е морална полиция?




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9781894
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094