Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2008 13:34 - След три месеца адска атакистка гюрултия най-после Столична община поиска незабавни мерки
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 3572 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 17.10.2008 18:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Също като побъркан имам на Ал Кайда в джамия няколко месеца вече атакистите вилнеят пред президентсвото и скандирайки по високоговорители ХАЙЛ ВОЛЕН, долу Гоце и т.н. тероризират служителите в околните сгради. Мързеливи терористи атакисти! Столична община спа, но се събуди, изпълзя от дупката си и доказа как действат българските институции когато трябва да защитават гражданите-предприемат действия когато някой отгоре ги натисне, а не когато забележат нещо незаконно. „В деловодството на Столична община ЗАЧЕСТИХА сигнали от служители, работещи в близост до сградата на Президентството на Република България. Сигналите, подадени от граждани, са относно нарушения на разпоредбите на Наредба № 1 за обществения ред и опазване на общинските имоти на територията на Столична община, а именно - невъзможността им да извършват служебните си задължения поради високия шум. Във връзка с изложеното Ви уведомявам, че следва да се предприемат незабавни мерки за спазване на обществения ред и намаляване на звука, за да не се възпрепятства нормалния процес на работа на институциите”, се казва в писмо на заместник-кмета Юлия Ненкова до коменданта на мероприятието Десислав Чуколов. Всъщност преcсъсобщението е фалшиво защото преди това Бойко Борисов e имал остър разговор с началника на кабинета на президента Никола Колев. От прессекретариата на държания глава изтъкнали, че проявите на ПП "Атака" пред Президенството накърняват по недопустим начин провеждането на официални церемонии и срещи, свързани с дейността на президентската институция, включително чрез поругаването на български и чужди национални символи и изобщо чужденците оставят с впечатление, че българската държава се управлява от пълни глупаци.


Тагове:   община,   месеца,   най,   мерки,   незабавни,


Гласувай:
0



1. lambo - НА НЯКОГО МУ Е ОТ ПОЛЗА СИДЕР,
18.10.2008 12:45
иначе нямаше да го оставят, да се разпищови така.
Мощните говорители и Вагнер, целяха да покажат на новите посланици на САЩ и Русия, че Атака е фашистка партия.

Не ... не точно. Че ние българите сме фашисти, тъй като в Атака няма юдеи и турци. И затова е правилно и необходимо, сегашното положение, българи-фашисти да не се допускат до управлението на Държавата. А само юдеи и турци, както е в действителност.

Юдо-хазарите и турко-ислямистите, със свещ да го бяха търсели Ал Сидер, нямаше да го намерят.
цитирай
2. ssstto - Онези илюминати-комунисти
18.10.2008 13:04
измислили нов Нов световен ред в Америка забраняват пред Белия им дом да се провеждат протести. В мазите на Белия дом даже имало тъмна и влажна стая за за разпити, верно е, четох го в блога на един журналист. Ако ГЕРБ управляват, чудно дали Атака ще получава разрешения толкова лесно за протести или направо ще забранят протестите на некои места. И после 'народния парламент' може да се премести в Нова телевизия да се оплаква всяка сутрин на Георги Коритаров.
цитирай
3. анонимен - БАЙ ГАНЮ
18.10.2008 21:19
Едно еврейче попитало баща си:"Тате какво е това ТОТАЛИТАРИЗЪМ?Ами,това е кокато ние(юдо-хазарите)управляваме.Ами какво е демокрация?ООО Това е АНТИСЕМИТИЗЪМ!..."
цитирай
4. zaw12929 - Napylno spodelqm
26.10.2008 21:35
Celta oprawdawa
Formalen lider, formalen kmet, a sledwa i ... formalen Minister Predsedatel!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9777480
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094