Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2009 11:59 - Галевизация=бойковизация
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2485 Коментари: 2 Гласове:
-1

Последна промяна: 25.06.2009 14:44


Павел Начев (tirith.blog.bg) след като прочел в сайта, наречен интернет мнението на бате Бойко за Банкя написал:

И аз пак се замислям. Да не би съвсем случайна БСП нарочно да си е открило предизборната кампания, с докарани с автобуси хора, на място където нямат никакво влияние и всеки знае, че почти всички гласуват за ГЕРБ. И да не би тази провокация да е направена парочно и точно с цел да си направят безплатно някакво патетично клипче - черен ПР за вандалите от ГЕРБ?

Господин Начев трябва да се засрами защото е интелектуален пират и  си приписва чужди мисли - на бате Бойко. Невъзможно е обикновен човек да стигне до такива гениални изводи, на каквито са способни само супергероите от киното и бате Бойко. Той  първи се замисли, анализира ситуацията, и откри мотивите движили престъпниците, които поставят табела с името си на местопрестъплението. Както е по филмите.

Все пак господин Начев може би е невинен, ако бате Бойко има едни от онези машини за дистанционен мозъчен контрол, което ще обясни как в различни мозъци се раждат едни и същи гениални идеи.

Но ако на Павел Начев наистина му е хрумнала идеята, че БСП са търсили провокация  в Банкя, това наистина е  много добра новина за блог.бг-показва, че един блогър може да стане лидер на ГЕРБ.

Фактът, че в Банкя са били гербери от младежката организация на Триадица е прекалено неудобен затова ще го премълчим за да не преобърне добре изпипаната обвинителна теория.

А иначе да сме наясно:Банкя си е на Бойко, Дупница на Галеви, Дръндар на Доган, Ню Йорк на Годзила, Иран на Ах-минет-джат и интернет на троловете. Нали, господин Начев и Борисов? О и Иво Инджев смята така, сигурно защото  Джеймс Бонд му е разкрил истината в имейл.
 


Тагове:   Банкя,


Гласувай:
0



1. tirith - Как чак сега го видях това
10.02.2010 16:59
Абе колега. Като ме коментирате така поне ме уведомете да взема участие в дискусията. Едва днес, като си google-нах името, видях тази статия.

Що се отнася до Банкя - ами всички знаем, че по традиция партиите си започват кампаниите в големите градове или на места, които са емблематични за тях.
В случая не избраха нито едното, нито другото, ами краен квартал, който на всичкото отгоре е емблематично място за най-големия им противник.

Е на това ако му викаш случайност, аз му викам провокация.

Иначе интелектуалните кръгове на Станишев ги видяхме вече.
Видяхме ги и как се представиха на изборите.
Видяхме и лично назначения в ДАНС от Станишев - Алексей Петров в белезници и Румен Петков, признаващ това, че бившата барета е престъпник и че Станишев трябва да подаде оставка.
Видяхме, а и приятелите ми румънци ежедневно ми го повтарят, че сега те са по-зле от нас, за разлика от Станишево време.
Видяхме и как европейските милиарди, които по Станишево време бяха замразени, започват да се вливат в икономиката.
Не си ги видял?
Ето ти ги:
http://www.dnes.bg/reportaj/2010/02/10/briuksel-ni-nagradi-pohvali-se-boiko.85851

А сега е време гузно да замълчиш.
цитирай
2. ssstto - до така наречения колега а.к.а tirith
12.02.2010 18:21
Господин Начев, коментара Ви не го трия само защото е прекрасна илюстрация за нарцистичен интернет трол/мутра, на който му е паднал абажура на главата и се гугълва. Или както ги наричат сега помодерному -гербери.

"Провокацията" може да я види само един мозък в който е добре набитото с чук феодалното разделение, а думата свободна страна е заличена. Така както в някое село местните гледат начумерено непознатите със сопа в ръката. Или както в Саудитска Арабия забраняват на 14 февруари всички червени стоки по магазините и "Свети Валентин" щото е "провокация" към исляма и има опасност свещената брада на Мохамед да се накъдри от гняв.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782156
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094