Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2009 17:35 - Брятя Галеви подкрепиха интернет гласуването (пародия)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2010 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 05.07.2009 17:45


В интервю за RE:TV братя Галеви  от името на своята партия "Коста Ностра"  твърдо подкрепиха предложението на СДС за въвеждане на изцяло електронно (интернет) гласуване.

Според Пламен Галев  интернет гласуването  е най-страхотното демократично нещо за което е чувал и чрез което България имала шанс да се превърне в напълно демократическо общество.

Един от най-силните мотиви на Галеви да подкрепят  електронното гласуване е премахването на  държавния контрол на избирателните комисии и замяната му с бригади от демократи доброволци, в  които известните братя смятали да се включат за да се убедят лично, че всеки е гласувал "демократично".

"Не е измислено нищо по-добро за налагане на демокрация от електронното гласуване" каза  Ангел Христов-Галев, държейки бухалка, с която по думите му бил участвал в масова   тренировка по пранджа йога в дупнишкия парк заедно с местни активно спортуващи дупничани.

Анкета проведена от врата на врата в Дупница от партийните активисти на  "Коста Ностра" Конъна и Стъклето е показала, че на въпроса дали биха гласували от домашния си компютър си 50% от дупничани са отговорили с "ДА, щом така ще се срещна с благодетелите на Дупница" и 49% с "ДА щом от графата мързеливи лентяи ще мина в  на онези креативните, активните хора, които непрекъснато изразяват мнение и управляват живота си".

Междувременно професор Михаил Константинов каза какво мисли за интернет гласуването:Това е най-шибаното антидемократическо нещо, което може да се случи в България в този момент.

(Tази история е пародия. Тя е напълно измислена.)



Гласувай:
0



1. emil60 - Абе пародия, пародия, ама...
05.07.2009 17:45
се чувствам като на гротеска...
цитирай
2. анонимен - МАИНАТА ВИ МИШОЦИ МРЪСНИ!!!!!!!!!!!!!
15.07.2009 21:31
ДУПНИЧАНИ ВИ ПОКАЗАХА НА 5 ЮЛИ,ЧЕ ПОДКРЕПЯТ ПЛАМЕН ГАЛЕВ. НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ПЛАМЕН ПРЕЗИДЕНТ,ДУПНИЦА СТОЛИЦА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9781179
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094