Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2009 14:35 - "Не става"! Рапъра Сарафа срещу колегата си Маниака, който в сайтовете на Народното събрание и ЦИК е депутат (шокиращо фотодоказателство)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2649 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 19.07.2009 08:41


Политическите институции периодично сами  се подлагат на  унижение, като си забъркват в каши, които после се опитват да оправят за да докажат, че наистина работят.

Тази седмица кашата отново
е "Бум Мада Фака Маниака" на името на бургаската политическата легенда Тодор Жаков Йосифов, чиято блестящо започнала кариера в политиката смятахме за потънала дълбоко в морето. Но той е в списъка на новоизбраните  народни  представители от 41-ия парламент, публикуван на сайта на Народното събрание, макар да не се закле, след като на политиците беше внушено от медиите, че рапа е лоша музика и Маниака ще бъде леке върху ГЕРБ-а на рицаря на бял кон.

Името на Тодор Йосифов се появи и в списъка на ЦИК под номер 189, понеже не изпрати до комисията заявление за отказ. Вместо това Маниака написа молба до ГЕРБ, че се отказва от депутатското си място, защото  младите и активните си мислят, че държавата се управлява от Бате Бойко, а не по закони.

Но може би  Маниака, също както и Барак Обама, се е заклел на тайна и специално организирана за него
церемония в много интимна обстановка? Eто го първият гьенгста-гьенгста рапър депутат:   

image

През седмицата в интервю за Българското национално радио  професионалното си мнение даде рапъра Серафим Мартинов-Сарафа. Той се изказа доста остро срещу Toшко Йосифов: "Рап музиката на Маниака не става".

Според Сарафа ако човек не може да направи един свестен рап, какъв политик може да бъде?! Серафим
Мартинов, който си призна, че е гласувал "за Бойко Борисов" беше разочарован- "Ако знаех, че Маника е в листата на ГЕРБ, сигурно нямаше да гласувам за тях".



Тагове:   маниака,


Гласувай:
3



1. mitternacht - той
18.07.2009 15:00
е генгста-генгста мада-фака шит :))
ХАХАХАХАХХАХАХАХАХА
А ако ДъПъСъ вкара Азис може да правят и рап-чалга дуети :))

пс. Сега като разгледах народните представители, поне от женски пол, че те почти всички са някакви охранени пенсии д'еба.Ужас!Охранени пенсии, които искат още повече да се охранят.
Забавното е, че имаме и няколко Хасановци.Сещаш се от коя партия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9807485
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094