Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2009 09:46 - Вестник Капитал също смята, че Бареков се държи като неформален говорител на ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 3004 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 26.07.2009 19:42


С тонове вряло мастило и с нагнетена пропаганда, на която би завидяла и Китайската национална телевизия в медийния континуум се води война  между "обикновения симпатизант" на Генерала Николай Бареков и  олигархичния кръг “Капитал”.

През седмицата “политическия експерт” Стефан Гамизов от ефира на БТВ успя да свали предсрочно номинираната за земеделски министър Десислава Танева. Гамизов  предупреди  Бойко Борисов да не позволява босът на "Капитал"  и шеф на Конфедерацията на робовладелците (които в Абсурдистан се наричат работодатели) и индустриалците в България  Иво Прокопиев да кадрува зад гърба му, за да си спаси затъващия си, според плъзналите  слухове, бизнес.
 
В отговор всички капиталци завихриха епистоларна буря в защита на боса си, когото всички  започнаха да спрягат за задкулисното плашило в държавата. В копи-пейстната статия от Капитал
в блога си Бареков след думите на Гамизов "Не желаем ние, гражданите на България, да спасяваме бизнеса на един човек, който очевидно има бизнес неуспех - говорят се ужасяващи неща" Капитал пише:

На това място вместо с журналистически рефлекс Бареков реагира като току-що назначен говорител на правителството на ГЕРБ:“Това, което аз мисля, че Бойко Борисов каза много ясно, е, че икономически групировки и структури няма да имат влияние в това правителство.”

След като толкова години бях сам в обвиненията си срещу неформалния говорител на главния пожарникар и се уморих,  щафетата ще бъде поета от
влиятелния вестник     "Капитал -        най-добрия приятел на супербогатите и техен неформален говорител, защитаващ свободното слово, като търси сметка от тв водещ за изказване на негов гост. 


Тагове:   бТВ,


Гласувай:
2



1. zaw12929 - Bojko Борисов е неформален ли...
26.07.2009 09:53

Bojko Борисов е неформален лидер, но... той е главният говорител на ГЕРБ и такъв ще продължи да бъде Ако говоренето е производство, изпълнение на програми- ГЕРБ е на първо място в света по всички показатели на говоренето
Бареков- иска да го направи, никой не го е поставил, н0... такъв е животът...
цитирай
2. zaw12929 - Допълвам, че "Конфедерац...
26.07.2009 09:57
Допълвам, че "Конфедерацията на робовладелците (които в Абсурдистан се наричат работодатели) и индустриалците в България " те са по точно феодали защото ние сме в страната на феодалите. Там има безправни и превилигировани царе и отново успешно сложихме Цар. Честито!
цитирай
3. анонимен - Прокопиев
26.07.2009 19:27
А Прокопиев се представи като единственият медиен магнат в страната, който управлява свободното слово като търси сметка от водещ допуснал изказване на свой гост. Това е една прекрасна проява на свободомислие и демокрация в чист вид. Кой ли го е посъветвал да си търси правата при Бареков и с каква цел?
цитирай
4. ssstto - добре го каза анонимен№3
26.07.2009 19:34
иронията ми беше убягнала
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782288
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094