Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2009 18:37 - Барак Обама няма право да е президент на САЩ, според една теория на конспирациите
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1690 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 19.08.2009 15:36


imageЧерният пиар може да e много ефективен, дори  ако с него не се занимават професионалисти, а пълни аматьори, които с помощта на интернет са способни на всичко, и то без пари, както се случва в Америка. Там предпоследната истерично раздухвана конспиративна теория, заглушена от новата за здравната реформа, беше за месторождението на принадлежащия към  ляво-интелектуалната социална среда Барак Обама.


Според американските закони  само родените на територията на САЩ могат да бъдат избирани за президенти. В тази "територия"  се включва/ше и Панамския канал, където е роден загубилият изборите от Обама Джон Маккейн.

Според привържениците на теорията  Обама е незаконен президент на САЩ, тъй като не е роден
в Хонолулу на Хаваите, а в Кения. Официалният акт  за раждане пък бил фалшив.   

По време на кандидатпрезидентската си кампания Барак Обама показа копие от акта си за раждане, понеже оригиналът, според законите на Хаваите не може да бъде показван на всеки, а директорката на здравните власти на Хаваите публично потвърди автентичността на акта за раждане на Обама.

Последният опит да се очерни Обама е на адвокатката
Орли Таиц, която е и стоматолог! Тя публикува в интернет копие на кенийския акт за раждане на "фалшивия президент" Обама. За това копие  вестник "Сега" пише само, че  Таиц твърди, че е автентичен.

 "Сега" не пише, че  копието на Таиц e "издадено" от правителството на Република Кения през февруари 1964 (Oбама е роден 1961 година).  Всъщност Кения става република през декември 1964-а. И така
още  преди една седмица в САЩ се доказа фалшивостта на кенийския акт за раждане на Обама. Но изглежда новините достигат трудно до България.

 Освен това в Америка показват вестник  Honolulu Advertiser от 1961 година, в който се съобщава за раждането на дете на господин и госпожа Барак Х. Обама(
бащата на президента е от Кения и се казва също Барак Хюсеин Обама). Дали американският президент не се е върнал назад във времето  за да подхвърли този фалшив вестник? Или може би родителите му са пуснали преди 48 години лъжливо съобщение защото са знаели, че синът им роден в Кения ще стане президент на САЩ?


Тагове:   медии,   САЩ,


Гласувай:
0



1. анонимен - АНГЕЛОВ
11.08.2009 18:57
той наистина е роден в кения и е нелигитимен както и буш беше нелигитимен поради простата причина ,че фалшифицира резултатите от изборите,но това няма абсолютно никакво значение президента в америка е една безгласна струна без никаква власт така че и майуна да сложат все тая.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9806402
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094