Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2009 09:42 - Шоуто на Бате Бойко "Челюсти/Клещи/Вилици" (видео :)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2634 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 30.08.2009 08:49


                  

Загрижени, че телевизиите могат да ни предадат накратко само най-значимите обществени прояви с участието на достойния ни Премиер
високоувжавнаия  "24 часа" призовава  камерите на БНТ да се курдисват всяка сряда в Министерския съвет и заседанията му  да станат  публични: 

Борисов има сценично поведение и освен премиер ще стане и водещ на свое шоу


И вместо
 славна  хроника на управлението от преките предавания ще разберем, че държавното кормило е в лапите на луд социопат, който мечтае  ГЕРБ да бъде още 30 години на власт, но не може да обясни защо. От друга страна преките предавания ще поставят ново начало в развлекателния бизнес. Такъв какъвто имат във Венецуела. От вчерашното предаването Челюсти/Клещи/Вилици по Нова телевизия може да се добие представа какво ще е шоуто.

Премиера демонстрира талант да си служи
 само с едносрични думи: щом ще ги ис-кам ги, ще ви питам къ-де са ви (колите на Ицо Шпека и Кольо Тарабата). Освен това  поиска ГЕРБ да управлява още 30 години, сметна че е 10 по-лесно да си премиер ако имаш телефон с копчета, че в София е по-хубаво защото има теменужки, цветя, метачки...      

Интервюто на флегматичната Диана Найденова с Бойко Борисов  беше абсолютен хит, вероятно защото тя се държа като вскяка друга журналистическа пача: "Аз се извинявам на публиката, че може да изглеждам и малко по-мила в това интервю" . От друга страна Бате Бойко и на табуретка да даде интервю то ще бъде забавно.


Тагове:   Челюсти,   Нова тв,


Гласувай:
1



1. sis - Голем смех!
01.09.2009 09:44
... водещата не беше на себе си!

:):):):):)
цитирай
2. ssstto - SIS
01.09.2009 09:52
говориш за топ-журналистката сякаш е розово бмв в минситерството на отбраната:)
не ми е направило впечатление, сигурно защото тя обикновено си е такава
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9807365
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094