Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2009 08:57 - Премиерът Борисов не е некомпетентен, просто не знае колко ще струва АЕЦ Белене
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 3981 Коментари: 6 Гласове:
1

Последна промяна: 14.09.2009 16:28


След като най-високопоставеният  български блогър Георги Първанов, познат сред колегите си блогъри като Гоце, пусна на блога си  убийствена критика срещу премиера Борисов обвинявайки го в некомпетентност цялата блогосфера се надигна в защита на своя идол  Бате Бойко. 

  Но вчера самият премиер заби пирон в ковчега си признавайки не само своята, а и на министрите си  некомпетентност публично по Дарик радио:
Никой не знае колко ще струва изграждането на АЕЦ "Белене. Не знам, и никой не знае. Има едни раздадени пари напред и назад. Има икономически планове, а няма финансови. И затова едни си говорят за 4 милиарда евро, други - за 8 милиарда, трети - за 10 милиарда, все едно е плод-зеленчук.  

  ГЕРБ вече два месеца е на власт и още не са разбрали колко би могло да  струва изграждането на Белене?! С какво ли са заети министрите? Може би подготвят закони за парламента

  От друга страна, не само новата власт, а изобщо никой в цялата страна не знае колко ще струва Белене, каза премиера. Как може тогава Бате Бойко да  е некомпетентен, като всички са некомпетентни и той не може да бъде сравнен  с някой компетентен.

 От трета страна-Бойко Борисов отново доказа, че е лесно да си премиер и е един от нас, и всеки
един обикновен българин, който не знае колко струва Белене може да бъде премиер в тази абсурдна държава.



Гласувай:
1



1. анонимен - Наистина
14.09.2009 13:24
Наистина колко струва строителството на АЕЦ Белене? И за какво ни е изобщо, след като разчетите показват пълната икономическа нецелесъобразност на проекта?
цитирай
2. анонимен - За АЕЦ-Белене
14.09.2009 13:42
Не разбирате ли, че цялата дандания около Белене е пак от лобистки интереси. Ако се направи Белене с евтиния ток, кой ще купува скъпия ток от Марица-Изток, правена от американците, или от Горна Арда, която ще се прави от бившите работодатели на министър Трайков - ЕОН. Дали ако централата я правеше САЩ или някоя голяма европейска страна щеше да се правят толкова анализи за цената.
А кой ще плаща вредните емисии на Мариците.
цитирай
3. анонимен - Колко
14.09.2009 14:17
Колко ни струва всяка една година от т.н. преход?! Колко ни струва управлението на отделните "свободно избрани" парламенти и правителства на т. н. преход?! Колко наистина струва издръжката на един човек в града днес? Ами на село? А ако нямаше мутри колко щеше да струва? Колко ни струва издръжката на мутроапарата?! Нали разбирате, че точните сметки не са невъзможни, ами са забранени!!!
цитирай
4. анонимен - Щто ли е то?
14.09.2009 16:50
Айде да ти направи впечатления, че Б.Борисов е първият в тази държава, който се е заинтересувал, колко ще струва прословутата АЕЦ.
цитирай
5. ssstto - @гербаджийския трол №4
14.09.2009 17:30
я още един трол, който си мисли че може да контролира съзнания от разстояние и да ме накара да мисля каквото му е на акъла. ама тва е незаконно, щото е патент на бат Бойко.

първия който се заинтересувал колко ще струва Белене ще стане премиер ли, такова ли беше условието за назначаване на министър-председател?
цитирай
6. анонимен - Брат-В книгата "Законите на Паркенсон"
14.09.2009 19:54
Цитирам по памет:Една атомна електроцентрала се гласува в Английския парламент за 10мин. Защото никой не иска да изглежда колко е некомпетентен по въпроса.А един паркинг за велосипеди се гласува за 30мин. Защото всеки поне един път в живота си е паркирал велосипеда си и има отношение по въпроса.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782301
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094