Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2009 17:11 - Бойковизми, епизод 3: От тези, които ме критикуват искам само едно - да не говорят
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2309 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 17.10.2009 13:59


Когато стане дума за абсурдни и брутални управленски изказвания, на които може да завиди и  простетник вогон Джелтц, винаги може да се разчита на   нашият  премиер. Освен това като се има предвид масивния им външен вид нищо чудно двамата да имат далечен общ прароднина. В неделя на пресконференция Бате Бойко изтърсил поредния си бисер:

От тези, които ме критикуват искам само едно - да не говорят и да не ме дразнят. Ще изведа държавата от кризата!

Taкa че талибани такива, спрете да  критикувате Бате Бойко и той ще спаси България.

Асен Генов в блога си сравнявайки
 Бойко Борисов с цар Путин спекулира, че е видял първият признак на диктатура у нас. Да се надяваме  Асен Генов да не е прав и просто мозъка на ББ да е дал накъсо, както се случва с всеки нормален човек от време на време бидейки под голямо напрежение, както например когато му се тели кравата. А държавната крава се отели, но правителството с потрес разбра, че вместо теле се сдоби с малка Чупакабра. Moже Главния Пожарникар подобно на Джордж У. Буш да страда от дислексия или просто в детството му да не е бил обичан достатъчно.

Медиите са е в криза и затова този бойковизъм мина през ушите на журналята без да остави следа в мозъка им, край.Гласувай:
5
01. zaw12929 - Той не мълчи! Имам в поредвид Ста...
16.10.2009 21:30
Той не мълчи! Имам в поредвид Станишев и в същото време Борисов иска дебат стари, нови министри в народното събрание, а когато се правеха дебати си гипсира крака. Той е неизчерпаем източник на хитрости! . Но в парламенра има много министри. И Министър предсератели. Да говорят, без да го дразнят, като си признават без бой, че са разбойници.... нещо такова
Само един кусур намирам на ББ- че живее без граждански брак. Дава лош пример за държавност
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 8963990
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7083