Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.01.2010 13:26 - Прогноза за 2010-та, годината в която българите пак ще ядат пицата, макар че тя ще е по-малка и постна
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1719 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 02.01.2010 12:08


image


Политиците, за които избирателите имат сериозни съмнения, че след като са станали  управляващи, вече принадлежат към човешката раса, се тревожат " каква ще бъде    новата година, ще има ли гювеч, ще остана ли политик?" и се допитват до всякакви шарлатани-нумеролози, врачки, журналисти, политилози.

Не е трудно да се  прогнозира политическата 2010-та година, 
разгадавайки значението на числото 2010.  Политиката е важна не само защото определя   дали в джобите ни ще има пари или мишки, а защото е основно забавление за избирателите. В тези кризисни времена просто нямаме пари за цирк или театър и добре че са политиците.

  Както се вижда от изображението, което на някои хора с мръсно подсъзнание може да се стори нецензурно, през 2010-та доминираща ще бъде единицата. Зад единицата разбира се  крие Той дето не плюска кюфтаци, Единствения чаровен принц, Спасителят от окрадения бостан, Бате Бойко. И през 2010 той ще мачка всичко по пътя си, включително и българския език. За утешение на Елизабет Втора-няма да и се наложи да слуша как родният и език бива изтезаван от  Бате Бойко, но ако кралицата следи футбола в Южна Африка алабастровите и ушенца ще пострадат от дивите лингвистични  атаки на Бате Ицо.

 Ще продължи негативната тенденция в икономиката, но няма да умрем от глад и пак ще си  ядем пицата. Но, както каза един от стоте най-велики живи икономисти света (по неговата скромна преценка, а според мен той е новият Адам Смит) в своята заявка за нобелова награда за икономика, пицата ни ще бъде по-малка и постна.  

Най-важните политици след ББ ще бъдат Йорданка Фъндъкова и Малката Пица (Симеон Дянков). Те двамата без Бате им Бойко са кръгли нули, а и без тях Единицата (ББ) е нищо. Всъщност да
наричам Фандъкова и Дянков  кръгли нули е оскърбително, по-скоро те са кръгли постни пици. Поставени от двете страни на Единицата (ББ) те не са просто пици, или нещо друго както някои хора с мръсно подсъзнание може да им се стори, а опори на политическата ни система. Те крепят  рейтинга на партия ГЕРБ, който без тях  просто  ще клюмне.    

 Двойката в числото 2010 означава, че през тази година у нас ще се появи и утвърди най-устойчивата политическа система - двупартийната. В
България тя ще изглежда така- Бойко Борисов и всички останали. 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9806561
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094