Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2011 20:58 - Да управляваш, означава да возиш туристи
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1916 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 21.01.2011 21:02


Много по-приятно е да разхождаш с хеликоптер туристи, а не журналисти. Последните те притискат с неудобни въпроси, депресират те с критичното си отношение и не са склонни да ти ръкопляскат за разлика от туристите, които пък и вярват на всичко казано.

Преди около и година и половина, приблизително месец или два след изборите, един от новоназначените министри Симеон Дянков, в поредното си "разкритие" за далаверите на тройната коалиция, на висок глас се оплакваше  как   бившият министър на вътрешните работи,онова корумпирано чудовище, Румен Петков го насадил на туристически хеликоптери: 

Говорих с министър Цветан Цветанов и му казах, че „вашето министерство си е поискало преди две години хеликоптери, но незнайно защо ние сме ги купили.

Не обвинявам Симеон Дянков, че се е оплаквал високо, все пак той освен на Брад Пит прилича и на Пласидо Доминго.

Медиите започнаха да ни бомбардират оглушително за
Мистериозна сделка с 4 туристически хеликоптера. (
После се оказа че хеликоптерите са три. Симеон Дянков го съобщи в парламента.)

Миналата седмица на 15.01.2011 хеликоптерите бяха посрещнати от военен оркестър свирещ музика от "Междузвездни войни". Или поне както Веско Маринов им е обяснил че трябва да звучат "Междузвездни войни" за да се хареса музиката на Цветан Цветанов и Бойко Борисов.

На събитието имаше и хора с грейнали лица, които  не ги интересуваше и не питаха дали тези хеликоптери са онези скандални Дянковo-Петкови   хеликоптери. Защото тези хора бяха туристи, а не журналисти.

image




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9806333
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094