Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2011 14:59 - Според Цветан Цветанов в новото лого на МВР трябва да има слушалки, октопод
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1758 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 21.01.2011 16:56


В досегашната емблема на МВР имаше лъвче, меч и щит. Но   тя може да бъде подобрена след супер-супер-успешната борба на  Цветан Цветанов с престъпността, водена (престъпността де) от онази мазна, лигава банда братовчеди на осмоногия пророк Пол.

Според Цветан Цветанов  новото лого на МВР трябва да бъдат направени следните промени:

1.Лъвчето (а в бъдеще и всеки полицай ще) трябва да носи големи диджейски слушалки. С които да се получават заповеди директно от министър председателя. Така няма да се губи време ако премиера нареди на министъра на вътрешните работи някои полицаи внезапно и моментално да излязат в отпуска и после министъра да се обади на шефа на ДАНС, после пък той на и т.н ... От слушалките полицаите ще могат и да получават информация директно от Мишо къде си е забравил 100 литра бира, която трябва да бъде веднага дегустирана дали е обмитена или не.

2.Лъвчето трябва да бъде стъпило върху окован полугол човек, не , престъпник. Или понеже емблемата е в животински стил лъвчето трябва да бъде стъпило върху октопод. Окован! С осем белезници.

3.Около лъвчето на лента да бъдат написани първите думи, които казват полицаите когато арестуват престъпник:  Казвай веднага, иначе ще те боли много. С този надпис в логото на МВР полицаите няма да забравят какво да правят при арест-ако забравят просто ще погледнат към емблемата на левия си ръкав.

 4. Най-отгоре трябва да има шест стилизирани апартамента затвора.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9804440
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094