Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2011 08:27 - Бивш служител на ДАНС: записите са истински откъм съдържание, службите изпълняват политически поръчки (видео)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 3465 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 25.01.2011 18:32




  
 След шоуто от последните два дни "Вот на доверие на кабинета Борисов (въпреки изтеклите скандални записи за покровителстване на контрабндата от премиера и вътрешния министър)" на Парламента може да му се наложи да участва и във "Вот на недоверие на Росен Миленов (понеже така каза бат Бойко)". Ето защо:

  Снощи в "Шоуто на Слави"  бившия служител на Гранична полиция, НСБОП и ДАНС Росен Миленов ( в запис) каза, че е напуснал защото Цветан Цветанов   е превърнал  службите в инструмент за изпълняване на политически поръчки за съсипване на неудобните на властта, че Бойко Борисов и Цветан Цветанов са излъгали българския народ и че записите не са манипулирани откъм съдържание. 

Преди повече от век Марк Твен е написал "Всички лъжат". На българите май им е трудно да го проумеят, особено като опре до политиците, от които искаме не само да не лъжат, а и да са честни с нас и да  изпълняват обещаното.

Вчера и председателят на подкомисията за СРС-та Явор Нотев напомни на медиите че са избързали с пресилените си  заглавия "СПОРЕД ПРОКУРАТУРАТА ЗАПИСИТЕ СА МАНИПУЛИРАНИ". Но може би медиините оценки са дадени според поръчката на Искра Фидосова и Бойко Борисов, който като най-върховна инстанция се произнесе, че са "компромати" и "манипулирани".

  Звучи абсурдно, но благодарение на този честен гражданин Росен Миленов, обвинението на Яне Янев, че Цветанов е превърнал ДАНС  в Гестапо са на път да се окажат верни. И затова полицията би трябвало да го пази. О, не това значи да го пази от другите полицаи от ДАНС. 



Гласувай:
5



1. анонимен - ZQTHbyCfxsEqsRuer
24.05.2011 13:30
Q2Z3YG <a href="http://gqqzabqfyytc.com/">gqqzabqfyytc</a>
цитирай
2. анонимен - BrEeBmLRnAUFBJoJbKd
31.05.2011 15:31
w4yVb7 , [url=http://pelgwtpusvyf.com/]pelgwtpusvyf[/url], [link=http://bzbstkwsauqn.com/]bzbstkwsauqn[/link], http://omxrbcqyrbeo.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9781952
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094