Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2011 08:49 - Суетният шеф на НАП проявява наглост пряко по БТВ
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1735 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 28.02.2011 23:02


По БТВ шефът на НАП призна, че е разговарял с Цветан Цветанов по проверката и това било нормално.

Стефанов заяви, че ръководителите на разследващите екипи са независими.

Не стана ясно дали той лично е бил ръководителя на екипа  разследвал министъра, че да говори с Цветанов за проверката и такава ли е практиката-шефът на НАП лично да ръководи разследвания? 

Не стана ясно, ако пък не е бил ръководител на екипа  разследвал министъра, как разследващите са независими, щом той е разговарял с министъра за проверката? Може би са независими, колкото и митничарите проверявали Мишо Бирата?

Не стана ясно дали Красимир Стефанов разбира, че ако не е бил ръководител на разследващия екип, в една правова държава разговорите му с разследвания, биха хвърлили сянка на съмнение върху работата на институцията?

раздразнен, шефът на НАП се зарече, че за последен път се обяснява с обикновени граждани неспециалисти за доходите на министъра. Според него доклада от проверката бил четиво за специалисти и да го разяснява на невежите (в областта на счетоводството), каквито са 99,99% от българите, е "политически въпрос".  

 Нима според законите има лимит за броя на обясненията на  шефа на агенцията за работата на НАП, по такъв начин, че всички  граждани да разберат резултатите от труда на данъчните? 

Недоволството му  напомня на недоволството на Кари Брадшоу, когато и свиват Маноло Бланик чепиците.

Красимир Стефанов директор  на НАП ли е или разглезената примадона?

 Нима гуруто на компютърната индустрия Стив Джобс е   пълен лузър, щом на всяка промоция на нов продукт говори така че да бъде разбран и от най-простия американец? 

Определено е. С вечното си поло, изтъркани дънки и маратонки, за разлика от суетният Красимир Стефанов с неговите монограми на маншетите на ризата си. Както сам си призна Стив Джобс "В Apple не носим костюми, ние даже нямаме костюми". Че кой е Стив Джобс? Шеф на някаква си компания, с продажби повече от БВП на България!



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9807564
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094