Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2011 11:27 - От садо-мазо изпъленния ли го е страх Цветанов или просто не знае, чe Слави го покани в шоуто си?
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1788 Коментари: 1 Гласове:
-10

Последна промяна: 02.03.2011 19:28


Как Дон Цеци, aka TzvTzv, още и "министъра на вътрешните работи" (засега) Цветан Цветанов ще разбере, че е бил поканен от Слави Трифонов в неговото шоу, ако вестниците и сайтовете крият поканата:

Принципа на това да си широко скроен, да си мъдър, да си над нещата, да си сериозен политик, да си сериозен човек, е да отговаряш на всякакви въпроси. Вие какво си мислите – че в Англия, ходят на гости само в предавания, където им задават само хубави въпроси? В ВВС няма предаване, където да задават хубави въпроси, обикновено задават критични въпроси. Отидете в едно шоу, където ще Ви задават неприятни въпроси и покажете, че сте мъж!

Така не само Цветан Цветанов няма да узнае за предложението да цъфне за 30 минути по най-рейтинговата телевизия, но и целия народ. А може би точно затова вестниците и сайтовете премълчават?

 За съжаление, не само в "Шоуто на Слави", но и нашите медии са забили глави в българския пясък и не са разбрали за практиката в Америка. В САЩ подигравките на двамата комици  Джон Стюърт и Стивън Колбер към политиците се радват на широк отзвук в медиите. А американските политици не се страхуват да гостуват в шоутата им и да отговарят на неприятните им въпроси. Може би защото, американските политици имат чувство за хумор и могат да го използват като оръжие срещу неприятни въпроси. Или защото не им се налага да обясняват монетарната политика на тъщата. Или защото са мъже.

 Или Цветан Цветанов не желае да отиде при Слави, защото се страхува, че с него ще бъде злоупотребено и ще бъде подложен на нечовешки унижения, така както полицаите се отнасят с арестуваните. 

Защо Цветанов отказва  да бъде съблечен, окован, заплашен и показан по телевизията, така както полицията съблича хората, оковава ги, заплашва ги и ги снима? Но нали на избирателите им харесва полицейските садо-мазо филми? Нима не е задължение на министъра да вземе участие лично в садо-мазо филми? 



Гласувай:
3



1. анонимен - СЛАВИ ЛИ....???
02.03.2011 16:19
КОЙ , БЕШЕ ТОЯ "ТРАВЕСТИТ".....ТА ДА КАНИ, мин.ЦВЕТАНОВ!
ДА КАНИ СърГей......ПО, МУ ПРИЛЯГА....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9806219
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094