Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2011 14:35 - Емоционално незрелият Бойко не проумява защо да се извинява, като заплашва да опече протестиращите с шистов газ (а според проучванията, нали го ли искаме всички
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1654 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 23.09.2011 09:15


Емоционално незрялата лоена топка Бойко Борисов, която в свободното си време играе ролята на министър-председател, миналия ден демонстрира извънредно детиснко поведение в Добрич. Като разглезено 5-годишно, противно на логиката и защото е още недорасъл, и не може да владее гнева си, заради вътрешни кажгидете, проблеми, премиера заплаши протестиращите срещу опасния шистов газ, че:

Ако продължават да ме дразнят, ще подпиша "на инат".


  И така може хем да прибере мръсните пари на Шеврон, хем да изтреби недоволните от него комунистически турци с огън от кранчето за вода. Днес ББ продължи да се държи като разглезеното детенце на български избиратели, показвайки, че му липсват някой клетки от мозъка отговарящи за самоанализ, или може би те са се изпарили докато е  ритал топка по обяд и хващал тен(това са задължения на премиера записани в Кон$титуцията, или поне в тази, която са пробутали на Бойко със заглавие 
 "Винету спасява Конституцията  от долината на социалистите"):

На кого да се извинявам? На тези, на които им отделих близо два часа в Министерски съвет да ги слушам? Или на хилядите хора, които се снимаха с мен.

 Всъщност е най-добре на всички, а не само на "трима", защото е разбрал, колко обидно се е държал, но това ще стане само ако журналята и опозицията да продължават да го дразнят и той ще се извини на инат. 

А Бойко трябва да се извини и на верните му гербаджии, които му повярваха, че ще подпише на инат, a и за да подразни опозицията, но както и много пъти преди, и сега се отметна от думите си, когато в дебелата му чутура си проби път идеята че изглежда като глупак.



Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9812694
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094