Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2011 11:24 - Бойко Борисов смята, че световната личност на годината (протестиращите и освиркващите го) са квичащи за кочината си прасета (видео)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2532 Коментари: 3 Гласове:
12

Последна промяна: 07.01.2012 15:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
             

За коледните празници българите искаха среща с Де Ниро и Бионсе, но БТВ Комеди ги зарадва с безценните мъдрости на  трола Свинстоун от Банкя, който докато рита топка с едната ръка рисува като Пикасо, а с другата размахва наградата "турчин на годината", защото бил пил турско кафе. Интервюто беше на Любомира Бенатова, за която сякаш е нормално българския премиер да е дълбоко засегнат от българите, протестиращи и освиркващи го, и да ги сравнява с прасето, което като го махнеш от кочината, то си квичи и иска да се върне там (в края на видеото). А също и други, толкова   изгарящи ушите глупости, че всеки би попитал Бойко Борисов дали не е пиян. Или дали не се е заразил от Николай Бареков с луда крава. Оказва се, че БТВ има кадри с освиркванията от началото на церемонията в зала "Арена армеец", но смята за уместно да ги пуска само за да онагледи какви прасета са недоволните българи. Забележка към Бенатова:прасетата не ги вадят за добро от кочината. Втора забележка: списание "Тайм" обяви за личност на годината протестиращите по света. Но за Бенатова, както тя ни обясни от Катуница, те са пияници. Всъщност, че Бойко Борисов смята протестиращите за квичащи прасета, не би трябвало да е изненада, защото през годината той ясно показа, че се отращава от протестиращите, заявяваки, че не иска да съм премиер на държава в която народа протестира. Бойко не можа да се уреди за лидер в Северна Корея, но за някоя бананова република може да му излезе късмета.



Гласувай:
12



1. анонимен - И да знаеш
26.12.2011 16:19
КОЛКО Е ПРАВ Бойко Борисов !
ЗАЩОТО ДА КВИЧАТ СРЕЩУ НЕГО МОГАТ САМО ИСТИНСКИТЕ ПРАСЕТА, ИЛИ ТЯХНИ "РОДНИНИ".
ПО "КВИЧЕНЕТО" СЕ ПОЗНАВАТ ... :)
цитирай
2. spook - Аз, като ГО гледам...
27.12.2011 10:31
бая се е наклал...и той ще да е от добрите прасета, папка и слушка...:)
цитирай
3. lyubomirstoykov - Защо
30.12.2011 20:29
"Всъщност, че Бойко Борисов смята протестиращите за квичащи прасета, не би трябвало да е изненада, защото през годината той ясно показа, че се отращава от протестиращите, заявяваки, че не иска да съм премиер на държава в която народа протестира" - защо не се откаже от премиерският пост, като не му харесва, да има протестиращи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9808034
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094