Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2012 16:02 - Социалистите доведоха кризата, десните я задълбочават, фетишизирайки икономиите
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1980 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 29.01.2012 10:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В парламента служебният шофьор на банкерката Цветелина Бориславова и почетен член на масонската неолиберална ложа "България 2020" Симеон Дянков обвини социалистите, че са докарали кризата в Европа. И това е вярно - в Ирландия през 2008-а  десноцентристкият премиер спаси от фалит банките с чисто социалистически закон за гарантиране на всички депозити.   

В Италия палячото сексманиак Берлускони беше твърде зает да бунга-бунгва и целува Румяна Желева за да забележи, че сънародниците му натрупаха два милиарда евро дълг харчейки повече, отколкото имат, което според Бойко Борисов е определението за социалист. 

После дойдоха десните за да ни измъкнат от кризата. И така вече две и кусур години ни измъкват, чрез безкрайната си дясна мъдрост. Която се състои в прилагане на фиксидеята им за орязване на бюджетите, но така
само задълбочиха рецесията с рекордна безработица от около 20% в Испания и Гърция. 

В Унгария обявилото война на дълга дясно правителство през последните две години го увеличи. За разлика от ЕС Обама следваше социалистическия подход на раздуване на разходите. 
Но той си няма Бойко Борисов да му дава идеи за фискална мизерия.

Напоследък дясната Ангела Меркел започна да проумява, че като режеш от кравата, няма смисъл да очакваш да дава мляко и заговори за растеж. 

Госпожа строгата учителка на Бате Бойко може и да е права, че ще ни трябват 10 години за да се измъкнем от кризата. Че даже и повече ако се съди как миналия век Обединеното кралство около 40 години (между 1920-1960) не е успяло трайно да си смъкне под 150% дълга, натрупан по времето на управлението на Ленин.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9807883
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094