Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2012 11:27 - Последните ни по свобода в ЕС медии са отличници в бойкомятането
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1660 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 28.01.2012 15:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Медиите ни не успявате да видят от правилня ъгъл последното ни място в Европейския Съюз по медийна свобода, така както успяха да схванат последното ни място по доходи, а именно, че всъщност сме отличници по затягане на коланите.

Това, че България е на опашката в ЕС просто означава, че сме отличници по отразяване на Бойко Борисов, който по собствените му думи е събирателен образ на партия, правителство, министри. Стараната ни зема
 80 място благодарение на Бойкометската телевизия БТВ, Бойкометската национална телевизия БНТ, Нова бойкометска телевизия и всички медии превърнали се в платени агенти на властта, заети да пропагандират. Всеки ден от сутрин до вечер хвърлят Бате Бойко в умовете на хората, напоследък с гарнитура от крехката Лиляна Павлова. 

Така че трябва да се гордеем с
 80 си място, най-ниското за последните всички години, откак се прави класацията. И за да го запазим трябва стадата опитомени журналистите да продължават да пищят от радост когато кацнали на железото ги возят....в метрото. И не бива да схващат готовността на политиците ни да се включат всеки един момент на живо като натрапване и натиск, по-правилно е да се каже, че политиците ни са много отворени.

Но последното ни място
по свобода на медиите в ЕС наистина си има хубава страна - можем само да се подобряваме. Даже и да паднем до 180-о място, все някой ден ще задминен някой от ЕС. Да се надяваме, че ще е през следващите 30 години, когато ще управлява ГЕРБ, за да им с какво да се похвалят.



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9804626
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094