Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2012 18:05 - Министър Павлова храбро брани рушащите антично селище строители на АМ Струма от попълзновенията на археолозите
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2051 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 31.01.2012 10:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Със "струящ от устата и негативизъм" днес отново надигна глас любителката на керемидки и заради това обществен враг номер две Анета Бакъмска (тираджиите са №1). Миналия месец тя поиска Бойко Борисов   да спре строителството на магистралите за да могат археолозите да си копат, а сутринта по БНР отправи същото искане и към човешката фадрома и министър на регионалното развитие Лиляна Пвалова. 
 
Археоложката Анета Бакъмска твърди, че кюстендилските  археолози са били заблудени за трасето на магистрала "Струма" и затова първоначално са проучвали друго трасе, за което министърката казва, че пък хал хабер си няма какво е било.

И понеже археолозите са били заблудени сега нямат време да проучат до май или юни 56 декара, върху които има милиони кубици изключително важен инертен материал за строителството на бъдещо историческо наследство/магистрали. А според археолозите върху 56-е декара има минало историческо наследство - укрепено късноантично селище от Римската и Желязната епоха. 

Ще бъде направо културна катастрофа 56-е декара не бъдат проучени и археологическите останки бъдат унищожени. И к
акво толкова важно могат да открият археолозите - доказателства, че Лиляна Павлова е правнучка на Горгона Медуза ли?! Че ние го знаем вече. След като Георги Лозанов я видя по телевизията си изяде папийонката и после СЕМ обяви код червено до края на зимата поради заплахата Лиляна Павлова да се настани трайно в медиите като неутихващ ураган. Тя е неудържима, Бойко Борисов вече се тревожи, че обожанието на медиите към нея се изравни с обожанието към него.   

Анета Бакъмска
, която е образец на смахнатия учен, отправи и други скандални обвинения, като водещатасе опита да я защити, нападайки министърката безрезултатно като синигер валяк: Много се учудвам на вашия тон, госпожо Павлова, за вашата демократична мярка – „да не се намесва”, „да не знае”. Това много ме забавлява като ваша емоционалност.  

/ipernik.com:Пернишка археоложка: Бойко крие как строители рушат антично селище на АМ "Струма";focus-news.net/ 




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9805399
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094