Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2012 14:48 - Първата дама на ГЕРБ-Плевнелиев-театрално скърби за жертвите на комунизма, но не и за жертвите на полицейското насилие
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1627 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 03.02.2012 14:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Поздравления, мъже (освен ако не сте в партия ГЕРБ, понеже там има само един мъж). Взимайте пример от Първата дама на Бойко Борисов - президента - и не се срамувайте да давате воля на чувствата си.  Докато Росен Плевнелиев почиташе жертвите на комунизма, спомняйки си, че като 10-годишен ученик е принуждаван да ходи на бригада, за да бере памук без пари, като американски роб,  президентът се просълзи. Театралниченето, като извадено от турски сериал, сигурно е разтопило от умиление пещерните антикомунисти с бетонни  глави.

Загрижеността на президента щеше да е похвална, ако я проявяваше към всички жертви. Обаче той,
който се похвали, че може да крещи, на два пъти попитан дали има полицейско насилие избегна да отговори положително или отрицателно. Всъщност защо изобщо трябваше да го питат, нали уж можел да крещи? 

Може би е по-практично да си мълчи, защото Цветан Цветанов е дал на Плевнелиев  3-4 пържолки?
 Или понеже в ГЕРБ един е мъжа и той е Бойко, е трудно да се каже пот изборите и досега кой кого командва -  ЦвъЦвъ Плевнелиев или обратното. 

Как обаче Плевнелиев да признае, че гавазите на ЦвъЦвъ бият при изпълнение на служебните си задължения, като 
министър Цветанов  беше шеф на предизборния му щаб? Оттам нататък следват въпроси за това как полицията си e изпълнявала задълженията по време на изборите. 



Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9806673
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094