Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2012 11:07 - Внимание: най-добрите снимки на бъдещият американски президент Мит Ромни и вицето бум-мада-фака-маниака
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2128 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 14.10.2012 20:06


Според последните проучвания в Америка България ще има нов десен мормонско-републикански господар и неговото име ще бъде Мит Ромни. Всичките беснодесни сме много развълнувани, нали? Като ученички от  Феърфийлд.

image


Вицето на Ромни ще бъде Пол Райън, който освен, че изглежда зловещо, като клонинг на милиардера злодей мистър Бърнс от анимационния сериал "семейство Симпсън", но двамата споделят нечовешко жестоки, но забавни ако са в анимационен филм икономически възгледи. За да му придаде по-човечен вид тази седмица списание Тайм пусна негови снимки, на Пол Райън, не на мистър Бърнс, в опит да представи кандидат вицепрезидента като обикновен средностатистически бум-мада-фака-фитнес-маниак, който сякаш казва "Споко, брато, ке го бием комунягата Обама, споко!":

image  image

 Но чувствата на някои хора бяха дълбоко накърнени, защото им се стори, че в спортната фотосесия Пол Райън прилича на клоун и герой от анимационен сериал. Ама, немаа се плашиш, брато, макар засега Ромни и Райън да водят с един процент на Обама, и дори американците да гласуват така след 25 дена на изборите, Ромни може и да не стане президент заради изборната им система. Така стана през 2000-та с Буш и Ал Гор.


Тагове:   Мит Ромни,   пол раъйн,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9811835
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094