Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2012 11:49 - Не, ЕНП не уволни Румяна Желева, прати я да се лекува. От умствена изостаналост (тренировка по семантична гимнастика)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2109 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 19.10.2012 22:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageimage
                                                                                                       
Eвродесните тази година с почуда разбраха, че не са ползвали Apple Maps на iPhone5, че да се нахендрят в  непознатите и враждебни води на  Аденския залив, а просто три години на кормилото на ЕНП се е подвизавала покритата с позорна слава, оня гербаджииски резил Румяна Желева и затова ЕНП я изхвърли зад борда.

Аденския залив е синоним на дъното, понеже през 2012-а в ЕС десните загубиха изборите в Чехия, Литва и Франция, в Румъния ще загубят след месец, в Гърция и Холандия го докараха до равен, и само във Финландия  могат да претендират за чиста победа. 

Всъщност  "Желева не беше преизбрана за втори мандат като зам-председател на ЕНП", което си е уволнение. Но в духа на гербаджийската семантична гиманстика след не атомна, ами ядрена, за Желва ГЕРБ спокойно могат да кажат, не уволнена, ами пратена на лечение за умствена и географска изостаналост. Макар че атомна или ядрена,  ГЕРБ или ГРОБ, все тая. 

Или може да се каже, че след незадоволителното представяне на тазгодишните Олимпийски игри  на Рафалка, състезателната кобила на Ан Ромни, съпругата на кандидат-президента Мит Ромни, ЕНП са решили да пратят на Ан Ромни една по-добре дресираната кобила, българска порода. 

Или гербаджиите могат да твърдят, че Желева е пратена  на разноски на сомалийското правителство в заслужена почивка в Аденския залив за да се грее на блясъка на своя позор (такова нещо като сомалийско правителство няма, макар Желева да си мислеше обратното).
imageтакова нещо като сомалийско правителство няма ,  


Тагове:   ГЕРБ,   Румяна Желева,   енп,


Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782961
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094