Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2012 13:07 - Кого напляска тази седмица Бойко Борисов (седмичен обзор на пострадалите)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1885 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 21.10.2012 21:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Лошите естествено, но кои са лошите? На първо място атомите, подлите съюзници на БСП в енергетиката ни. Слава Богу, атомната ни енергетика, вече няма да се нарича, както искат комунягите атомна, а ядрена, защото откак с енергетиката ни се зае Бойко Борисов здрав атом не остана в нея, нито в опозицията, само остатъчни ядра. Като например Яне Янев и разпадналото се РЗС.   
На второ място заслуженото си получиха досадните журналисти. В сряда на конгреса на  ЕНП в Букурещ главният редактор на Euroactiv Георги Готев се оплака, че Негова Заетост и Хеликоптерност Бойко Борисов за трети път на подобно събитие от висок ранг подминал българските журналисти като Кугър старшинка махащ долу отчаяно със стоп палката.  Следващия път  за да го примамят да му кажат, че искат да го питат нещо за магистралите. 

После Бойко Борисов напляска намляска отзад Меркел, разяснявайки кои всъщност са най-засегнатите в кризата и доказа, че не е безсърдечен, а просто сърцето му е отдясно: 
Поскарах се малко на държавите, които само искат пари от Германия. Ако ние се поставим на мястото на германците - непрекъснато да ни искат пари, няма да ни бъде много приятно.

Конското в полза на финансовата стабилност и срещу хрантутниците продължи и след два дни в Брюксел, където Борисов укори някои от колегите си в Европа, че  не са си извадили поуки от кризата и нарушавали основното германско правило - колкото изкарваш, толкова да харчиш. Една проверка на фактите би показала, че това не е така, но за Баце фактите са като медиите - вижда ги когато са му удобни. 

 В някои държави от ЕС може и да има опасност за финансова стабилност, но не и в България, тук Бате Бойко я пази, както както пазеше Тодор Живков - много старателно и по собствено желание, макар всеки нормален човек на негово място би направил точно обратното срещу един престъпник. 

Но ако Бойко Борисов можеше да си вади поуки, щеше да спре да  опява как три години вече сме финансово стабилни, щото и Титаник сто години е стабилен, ама щото е заседнал на дъното.  

На последно място Баце сякаш сам си удари шамарче. В Букурещ помоли за помощ срещу ПЕС на следващите избори: "Призовавам да ни помогнете малко, защото всички европейски социалисти - между другото Станишев и днес тук, в Букурещ, говори срещу нас."  За човек дето се хвали, че е бил Сатанишев 7 пъти на избори това си е доста голям хленч. А Сатанишев говори срещу вас, щото от мантрите ви  за финансова стабилност кризата не си отиде, а се задълбочи. imageСлава Богу imageи imageкъдето е на богатите imageсамо



Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9806794
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094