Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2012 14:19 - Да, г-н Дянков, въпреки икономиите ви обичаме! И майките ви също!
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1615 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 29.10.2012 14:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В събота Брад Пит, изпълняващ ролята на злия финансов министър в нашата тъжна дикенсова приказка, издекламира седмичната си доза  хвалипръцковщини.

Опитвайки се да си придаде малко човешки образ в чужбина, Симеон Дянков се похвали на австрийски вестник, че въпреки строгите икономии българите си обичали правителството и то се ползвало с голямо одобрение.

Българските медии обаче не публикуваха редом с Дянковата нарцистична пропаганда последните социологически изследвания за рейтинга на правителството, защото те биха го опровергали, а и защото работата на журналистите вече се аутсорсва към 15 годишни ученички и Фесйбук, те да се занимават с неудобни числа и факти.

А фактите са, че тазмесечните проучвания за рейтинга на правителството са единодушни - рейтигът му не само е отрицателен - около минус 25%, но и се влошава. В едното проучване е минус 24% (55% неодобрение и 31% одобрение), а в другото минус 27% (45% неодобрение на 18 одобрение). Самият Дянков е най-неодобрявания министър, което от гербаджийска гледна точка го прави нещо като техния Джар Джар Бинкс. Дори и при Бойко Борисов неодобрението вече надхвърля одобрението. А над 70 на сто българите са недоволни от икономическата, социалната, здравната и подоходната политика на кабинета. 

Финансовия ни министър май може и да си мисли, че властта се радва на народната любов, но да погледне в своето "Ръководство за чужденци за България", какво обяснено точно след "тук лихвите не се облагат". Ако го е загубил - може да се обади на всяка ученичка да му разясни като извадим от одобрението неодобрението и числото е минус какво се получва - любов или любов към майките на министрите.
      imageпропаганда . imageа       imageзначението на imageне imageи imageнещо като       imageчера    



Гласувай:
5



1. chavdar01 - ДЯНКОВ ПАК НЕ СИ Е ПИЛ ХАПЧЕТАТА ЗА "СВЕТА Е РОЗОВ"!
28.10.2012 15:04
БЪРЖЕ БЕГАЙ В АПТЕКАТА ЗА ЛЕКАРСТВА!
НА ДЯНКОВ "НАЙ-ОБИЧАНА" Е МАЙКА МУ!
цитирай
2. balgarski7vinarki - ами зимата, как и кои ще дьни електрото?
29.10.2012 19:04
да дьни тук озна4ава не то4но ритми4ният саунд като на рок-концерт, ами как ще се
оправяме и с кражбите и ремонтите при не даи Боже -20 и т.н.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782519
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094