Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2013 11:04 - Вместо да почиват на обяд в завод за гъши дроб ги агитира Делян Добрев (фото)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 3786 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 20.04.2013 17:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Колко време мина откак за последно бяхте ядосани на ГЕРБ за безобразията им? 24 часа? Може би ви липсват скандалните гербаджииски новини? Е, ГЕРБ Хасково са на линия да ви сервират дневната ви доза повод за възмущение, сега с кражба на обедната почивка и корпоративен натиск върху избиратели.

Вчера вместо на митинг, местните  кандидати-депутати гербаджии отишли да агитират в завод за гъши дроб. На събитието, провело се през обедната почивка, присъствали 300 отегчени работници/крепостни, един страшно отегчен бивш министър-Делян Добрев, може би защото е нямало марули, и един бивш шеф на НАП, ухилен като пача, може би защото е нямало марули, а гъши дроб. 

А също е присъствал и собственикът на този и още няколко птицекомбината Иван Ангелов, който изнесъл лекция на непросветения пролетариат на тема: защо трябява да гласуваме за ГЕРБ. Spoiler alert-за да имате гъши дроб. A после местния феодал може и да им е дръпнаел едно конско "как да изглеждаме изпълнени с уважение и признателност към ГЕРБ, докато сме в ролята на реквизит за фотосесията им, а за кого ще гласувате си знаете".   

Някои от вас може в потрес да си помислят "Боже, колко страшно недемократично, антиамериканско и нередно е да се оказва натиск върху избирателите", но няма да са прави. Миналата година кандидатпрезидента на републиканците Мит Ромни имаше подобна проява-той дръпнал реч пред  миньори, принудени да присъстват от собственика на мината, който бил близък с Ромни. Миньорите били заплашени с уволнение ако не отидат да "подкрепят" Ромни и им "дали" ден неплатен отпуск. 

Делян Добрев (известен масон) и олигарха на гъшия дроб може да са станали толкова гъсти по  "нормален начин", а може просто да са членове на една масонска ложа.

 Haskovo.info съобщава новината под заглавие "Производители на птици и гъши дроб благодариха на ГЕРБ", като статията завършва с "Купуването и продаването на гласове е престъпление", което предполага, че е платен материал, но никъде не го пише.

Това обаче не е всичко по случая Гъшия Дроб. Oт Дарик  възторжено тръбят:Работници ще пишат на Бойко Борисов. Благодарят му, че е помогнал за развитието на животновъдството.

 А сега ще подам сигнал на samizbiram.bg и очаквайте включване, ако ми отговорят. ГЕРБ Хасково-маруля и гъши дроб, край. 

Агитация на работното място изглежда като отстъпление от практиката от 2009-а, когато Бойко се обаждал на бизнесмени да им обяснява за кой трбява да се гласува.



Гласувай:
9



1. starotomagare - Те тия ли ,ония ли ...
18.04.2013 14:33
Във все още живите ми спомени в годините на ,,младата ни демокрация"и аз присъствах на едно такова мероприятие преди избори.Огромното ни предприятие беше току що приватизирано (да се разбира харизано за жълти стотинки )на група бизнеспартньори (тоест малка шайка червено -сини и тн дето после се изпокараха и си разделиха предприятията дето бяха заграбили преди да ги рециклират и постепенно продадат).Събраха ни съвсем инпровизирано, парцаливи и мръсни защото събаряхме и режехме всякакви железни съоръжения за скраб.Това за няколко години беше единствената ,,производствена"дейност на предприятието.Тогава още ни залъгваха със слухове ,че като изчистим всичко старо ще докарат нови линии и ще почне едно европейско призводство а и заплати...Събранието за да не се губи ценно работно време не продължи дълго всички стояхме прави , но ни представиха техните кандидати странно (или може би естествено )от различни партии като трябваше да гласуваме точно за тези имена защото били техни хора и щели и те да дадат едно рамо на общото ни дело.Не знам кой как е гласувал но аз поне вече знаех срещу кого ще гласувам.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9805896
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094