Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2013 15:24 - Какъв феноменален дебат при Бареков, освен с летящи яйца и с чаши (фото)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 4158 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 09.05.2013 09:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Имаше оплаквания, че в предизборната кампания липсва най-важното -  хващащи ухото и окото дебати (между лидерите на партиите, което е подробност), но кандидатдепутатът от ГЕРБ Доброслав Димитров направи на пух и прах тези злостни обвинения, направо ги разби. Това се случило вчера в дебат на живо от София, когато Добито излязъл на амбразурата по ТВ7, смело отменяйки Генерал Лентинанта Бойко Борисов и поел вместо него  куршумите  яйцата.

Дебатът беше воден от специалистът по обръщане на палачинки Николай Бареков, с артистичен  псевдоним Дудука. Той е истинска ренесансова личност с многостранни таланти-изпълнява едновременно длъжността топ-журналист и шеф на ТВ7 (и може би Нюз7). Освен това е спец и по приготвянето на яйца по депутатски, защото това не му е първият дебат с нацелен кандидатдепутат.

Значи по някое време вчера гражданите решили да вземат пълноценно участие в дебата и  към гербаджията полетели яйца. Доби доказал, че в партията подбират най-добрия матриял и приклекнал зад банката на сцената. В което няма нищо срамно, самият Велик Вожд прибягва  до партизанска  тактика и се крие в миша дупка. Всъщност "Миша дупка"  е улицата на която живее в Банкя.
 
Но все пак Добито бил уцелен с яйце и хич не било фън, а доста болезнено, свидетелства кандидатдепутатът, който се сдобил и с цицина. Заради която се очаква ГЕРБ да му връщи медал за храброст.

  image

Това обаче не е кулуминацията, тя дошла после. Доби тъй се афектирал, че грабнал керамичната чаша пред него и крещейки "ти нормален ли си, бе" я разбил пред Бареков, като по този начин успял да запише и доста ефектна фотосесия. А дебатът се превърнал в най-отразявания в мрежата.

Но въпреки фотографските доказателства  Добито, твърди, че е "бутнал чашата". Защото в ГЕРБ са добре тренирани в пиара и даже когато ги повикат на разпит в прокуратурата отричат, и  казват, че са ходили на лаф моабет и цаца. Доброслав Димитров трябва да намери друго обяснение на снимката и ще се опитам да му помогна:

image

Обяснение №1: Просто показвах на Григор Димитров как се бие сервис-бааам.

2-Позирах на Вежди Рашидов за шедьовъра му Чашохвъргача.

3-Тренирал съм волейбол, така че просто забих победна точка и ГЕРБ спечели мача.

4-Мислех, че съм в Dancing Stars и трбява да танцувам сиртаки.



Тагове:   ГЕРБ,   Бареков,   ТВ7,   избори2013,


Гласувай:
2



1. onlyfun - Могат да разиграват всякакви циркове.
08.05.2013 17:48
Разкараха хората от улицата. Тушираха недоволството. Иде лято. Отново ще са в парламента на есен. Живооот!
Кеф ти - сиртаки.
Кеф ти - тенис.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9807867
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094