Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2013 17:30 - Цацаров за Костинброд - национално предателство на живо & OMG! фото
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 3426 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 16.05.2013 09:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Днес кръвното на Властелинът на пръстените и бюлетините Бойко Борисов стигна към...350 на хиляда, въпреки че от неделя медитира във вигвама си в Банкя. За това е виновен двойният агент Сотир Цацаров, защото продължи с националното предателство, давайки пресконференция с подчинените си относно твърде преекспонирания случай с шашмите в печатницата в Костинброд.

Не усеща ли Новият главен прокурор, че така подронваи авторитета на послушната ни прокуратура. Вместо като Кокинов да отлага, да се тутка и замазва и  да се вслуша в съвета на Шефа, че някой от прокуратурата трябва да изгори, защото любимата ни шайка безскрупулни мутри от ГЕРБ загуби 5-6% на изборите заради скандала. О, беше трудно да се гледа, беше почти като заговор за държавен преврат срещу Царя Слънце лайв.

Телевизии и радиа даже имаха наглостта да излъват на живо тази безпрецедентна долна инсинуация.  Враговете на държавата са благодарни на радио К2, бТВ и ТВ7, сигурен съм, че ги следят редовно, за разлика от Бате Бойко, той "не гледа телевизия и не чете, дори се кара, като е включен канал с новини". А също и всеки гербер, който ще гледа пак като почне ленторязането.

Помните ли как на всички истерясали медии им се привиждаха фалшиви бюлетини? Да, ама на пресконференцията това беше решително опровергано. Роман Василев: OMG! OMG! OMG! Бюлетините от Костинброд изобщо не са фалшиви, вижте ги, еднакви са с истинските.

image


image

Прокуратурата представи и снимки с арестуваните и готови за експедиция от микробуси с двойни дъна бюлетини с надписи за Хасково, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Кърджали, Шумен, Варнa. Но Бойко Борисов нали каза, че тези "бюлетини са за БСП и ДПС". Да виждате да пише "ДПС ХАСКОВО"? Не, разбира се, щото прокуратурата са пипали с Фотошоп. Но това ХАСКОВО определено е писано от Ахмед Доган, нали? Не му ли познахте почерка?

Журналистите побързаха да омаловажат пресконференцията, слагайки и етикет  "риалити". Сигурно защото Цацаров им напомня на Азис, а в радио К2 работят устатите Близначки Беновска, Гацинска и Клара Маринова.  

 Освен национално Цацаров извърши и неолиберално предателство, той скандално попита защо бюлетините се печатат в частна печатница, а не в тази на БНБ, докато истинският въпрос трбява да е: защо банкнотите се печатат в БНБ, а не в частна печатница, за да може всеки да си напечата (като при бюлетините) "надтираж"/брак.



Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9809727
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094