Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2013 19:47 - Берое подари на Бойко oгромна зелена лента, да си я реже за здраве (фото)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 6383 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 20.05.2013 19:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Гигантска зелена лентичка подариха  от ФК Берое днес на Властелинът на ножиците, за да го спасят от продължаващата вече два месеца жестока суша в ленторязането.

В началото на седмицата, след като ГЕРБ не спечели мнозинство на изборите бяхме разтърсени от потресаващата новина, че Бойко Борисов е с опасност за живота, защото се поболял от перспективата повече да не пререже и една лентичка. 

Състоянието му допълнително се влошило, тъй като след изборната победа на ГЕРБ нямало нито едно от обичайните конграчулейшънс  дори и от  Ким Чен Ун.

Цели три дни след изборите, налегнат от остра форма на ленторязомания, той се гърчил в мъчителна агония и не бил в състояние да даде пресконференция. За да го спасят в Правителствена болница му дали да изрязва вестници с долните клевети по адрес на ГЕРБ и така Бойко събрал цели 135 страници. Угрижените гербаджии, които до четвъртък се питаха "Абе, къде е Бойко?" вчера се успокояваха с "Почивал си е с изрязване на вестници" и "Ааа, изрязвал е 135 хиляди страници с клевтите на Бареков". 

В края на срещата с беройци Негова Ножичност тържествено и с наслада прерязал шалчето им с думите: Откривам новия носител на Купата на България. Ооох, че кеееф!


Тагове:   Бойко Борисов,   ГЕРБ,


Гласувай:
7



1. zaw12929 - така казаха:
17.05.2013 20:46
Не "ГЕРБ", а ГРОБ ще види Българинът ако се пробуди и погледне своето Отечество!

Ще види, че Светата Православна Вяра е заменена с турски сериали, в които демонът „аллах” се превежда като „Господ”! Ще види, че България не е Република, а акционерно американо-израелско дружество с изпълнителен директор „Премиерът”! Ще види, че София не е Държавна столица, а коптор за диви селяни, криминални чужденци и международни терористи! Ще види, че градовете и селата не са на българите, а на циганските банди, турските сепаратисти и на местните робовладелци! Ще види, че семейството ни не е българско, а на Европа – мъжът „прислужница и майка”, а съпругата „лоша господарка”! Ще види, че икономиката на България е на анадолските контрабандисти и на „Премиерските” корпоративни спекуланти! Ще види, че младата България е на „Mall-овете”, „Интернета” и на дрогата! Ще види, че болниците са на погребалните агенции и на фирмите за трансплантации на органи! Ще види, че училищата са за укротители на изоставени деца и подивели пубери! Ще види, че армията, полицията и специалните ни служби не служат на България, а на корумпирани чиновници, престъпни босове и на чужди разузнавания! Ще види, че Българската национална телевизия не е българска, а на ислямска Турция! Ще види, че университетите се водят от антибългарски лекета, сектанти и безбожни неграмотни юпита! Ще види, че пътищата са на проститутките, дупките и мъртъвците, а улиците са на казината, секс-магазините и на боклуците! Ще види, че България не е ГЕРБ на Българската Благоденстваща Нация, а мюсюлмански ГРОБ без род и име!
цитирай
2. sande - Е, има ли нещо по-срамно от това?
17.05.2013 20:48
Лентичката на какво е символ?

На тези, които не знаят или се правят, че не знаят, им пожелавам малки, черни, траурни лентички.

Това заслужават.

О, българино!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9808122
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094