Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2013 19:16 - Съдбата си играе? Рапона седна мястото на Костов и пак се оплете в обещанията си
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 3106 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 04.06.2013 11:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Не е ли ирония - полубогът на  магистралите, тиквите и СРС-тата, и най-близкото му обкръжение наследиха местата, доскоро заемани от друг полубог, заминал в небитието-Иван Костов. През последните 12 години Манго Джери и сектата му на всички избори получаваха здрави шутове от избирателите, но не разбираха намека, докато накрая не останаха извън парламента. Да се надяваме, че в случая с ГЕРБ всичко да се развие на бързи обороти. Важно: Баце се присмиваше на Костов като Гаргамел, но изглежда няма нищо против да се нанесе в изоставените му покои. (via chavdar01.blog.bg) 

Верен на стила си "иди ми, дойди ми" Бойко Борисов пак зажонглира с две противоречащи си мнения в един ден. По време на речта си от трибуната каза, че ГЕРБ щели да подкрепят Орешарски. После  Атака избяга, и в кулоарите ББ обясни как герберастите щели да прилагат атакситки мурафети за да провалят заседанията на парламента (защото ако Атака и ГЕРБ ги няма, няма да има и кворум от 121 депутати). Какво поредно оперативно-тактическо майсторство Наполеоне. Гениално оттегляне, Наполеоне, гениално, също като онова от Русия. 

 Може би обяснението на противоречивите изказвания с крие в наполеновското признание: с малки блъфчета аз ги побърквам. Да, това значи, че Бойко съзнателно лъже, но дезинформацията е в името на обществото.



Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9810379
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094